Sådan kan et plankebord give dit hjem et helt nyt look

Sådan kan et plankebord give dit hjem et helt nyt look

Hvis du er i gang med at få nyt tag, er du muligvis også i gang med en større forbedring af din bolig. I så fald kan det måske også være tid til at få nogle nye møbler?

Et plankebord er et virkeligt populært møbel for tiden – og med god grund. Det er nemlig ikke blot et spisebord, som du kan nyde dine måltider ved. Det er også et æstetisk møbel, der tilføjer en helt særlig stemning til dit hjem. Derfor er der så mange danskere, der vælger netop denne type bord i deres hjem. Hvis du også gerne vil have dit helt eget plankebord, kan du tjekke det store udvalg hos https://plankebord.dk/.

Lyst eller mørkt – valget er dit

Når du gerne vil have et plankebord, har du faktisk utroligt mange muligheder for at designe og tilpasse bordet, så det passer perfekt til dit hjem.

Blandt andet kan du selv vælge, om bordet skal være af lyst eller mørkt træ. Det kommer primært an på, hvad du selv foretrækker. Det kommer naturligvis også an på, hvilket udtryk du gerne vil skabe i rummet.

Hvis du har en typisk nutidig indretningsstil, er den formentlig minimalistisk. I så fald kan et mørkt plankebord give rummet en vis tyngde. Det betyder derfor også, at du ikke behøves særligt mange andre ting for at fylde rummet ordentligt ud.

Hvis du derimod har en mere maksimalistisk præget indretningsstil, kan det være en fordel med et lysere bord. Det skaber nemlig ikke helt samme tunge blikfang. På den måde er der stadig plads til masser af andre møbler og genstande i rummet uden, at det virker for proppet.

Skab det design, som du drømmer om

Træ er et utroligt smidigt og let materiale at arbejde med – og det er en stor fordel, når der skal fremstilles plankeborde. Det giver dig nemlig mulighed for at få netop det design, som du drømmer om.

Nogle mennesker foretrækker, at deres plankebord er så tæt på råt træ som muligt. Det vil altså sige med ru overflade og naturlige planker, der bølger.

Andre mennesker er derimod mere til det polerede udtryk. I så fald kan træet nemt bearbejdes, så plankebordet får en glat overflade og er enten rundt eller firkantet.

Hvis du gerne vil se eksempler på, hvor flot og spektakulært et bord med planker kan være, kan du med fordel besøge https://bymain.dk/. Her finder du flere flotte og imponerende borde med planker.

Vælg den størrelse, der passer bedst til dit hjem
Plankeborde fås også i mange forskellige størrelser. Derfor kan du også helt selv bestemme, om der skal være plads til fire, seks, otte eller endnu flere mennesker rundt om dit spisebord.

Hvis du gerne vil skabe et virkeligt gennemført look i din bolig, kan du også få sofaborde, tv-borde og lignede fremstillet af planker. Det vil helt klart give en rød tråd i din indretning.

hOV, STOP, VENT!

De 1,5 minut det tager dig er givet virkelig godt ud.