Altan på søjler

Altan på søjler – information om priser og fordele ved en altan på søjler

Hvis du ønsker en stor altan med plads til mange personer, møbler og andet, så bør du kigge på mulighederne for at få en altan på søjler, da denne type af altan potentielt er den største og mest rummelige typer af altan du kan få.

En altan på søjler vil nemlig være understøttet af de bærende søjler, hvilket giver mulighed for at få opbygget og monteret en større altan eller balkon, i buede former og med tilbehør som trapper og andet.

De understøttende søjler sikrer en større bæreevne sammenlignet med facadealtaner og andre typer altaner. Ønsker du derfor den helt store pakke med din nye altan, så er en altan på søjler det oplagte valg. Det er nemlig med en altan på søjler, at du har de største muligheder for at få lige netop den altan du ønsker.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få udbygget med en altan på søjler, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får en masse brugbar information om priser og fordele ved en altan på søjler.

Ønsker du allerede nu et tilbud med pris på en ny altan på søjler, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre for at få dine tre gratis og uforpligtende tilbud, er at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende en beskrivelse af din opgave.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk

Altan på søjler

Pris på altan på søjler – hvad koster en altan på søjler

Der er mange faktorer der spiller ind på den endelige pris, når det kommer til at opbygge og montere en altan på søjler. Faktorer som opgavens omfang, hvilke materialer der skal benyttes, de enkelte håndværkeres priser mv. vil alt sammen have indflydelse på den endelige pris.

Tages der udgangspunkt i en almindelig altan på søjler, inklusiv moms, materialer og udgift til håndværkerens arbejdskraft, vil en altan på søjler på 10 m2 koste i omegnen af 350.000 – 400.000 kr.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en mere reel pris på din nye altan på søjler, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud på din nye altan på søjler hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk

Du kan nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til byggetilbud.dk. Så snart de modtager din opgavebeskrivelse, så vil de påtage sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage.

En af de store fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde håndværkere med tilbud er, at de tilbud du vil få af håndværkerne gennem 3byggetilbud.dk ofte vil være meget prisvenlige og fordelagtige. Det skyldes at håndværker er i konkurrence med hinanden om at vinde din opgave, og vil i den forbindelse ofte sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele i deres tilbud.

Du vil også være økonomisk sikret mod fejl og mangler på din opgave, da der medfølger en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud fra en håndværker gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisengarantien er altså din økonomiske sikkerhed mod et tilfredsstillende og holdbart resultat, og dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

  • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
  • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
  • Modtag tre uforpligtende tilbud fra tre håndværkere inden for tre arbejdsdage
  • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager af håndværkerne
  • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler på din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en altan på søjler

En altan på søjler er ganske enkelt defineret ved at være en altan, der som navnet nok antyder, er opbygget og monteret på søjler. Dette adskiller sig fra de mere almindelige facadealtaner, der vil være udbygget og monteret frit på en bygnings facade.

Hvor facadealtaner ofte benyttes ved lejligheder, så vil altaner på søjler oftest benyttes på huse eller andre større bygninger. Fordelen ved altaner på søjler er, at søjlerne vil give en stærkere bæreevne, sammenlignet med de frithængende facadealtaner.

Det medvirker at altaner der opbygges og monteres på søjler, kan opbygges i større arealer og med mere plads, sammenlignet med de almindelige facadealtaner, da søjlerne vil kunne bære den ekstra vægt.

Fordele ved en altan på søjler

Den store fordel ved at opbygge og montere en altan på søjler er som sagt, at der er mulighed for at få en større altan, da de understøttende søjler giver den fornødne bæreevne.

Derudover giver opbygningen af en altan på søjlen også den fordel, at det kan forbedre det visuelle udtryk på en bygning markant. Dette kan føre til værdistigninger i bygningen, og kan altså forøge salgsværdien. Der er altså også klare økonomiske fordele forbundet med en altan på søjler.

Samtidig giver muligheden for at have større og tungere altankonstruktioner, også mulighed for at der kan monteres tillægsudstyr på altanen i form af trapper, samt altaner i buede former.

Altan på søjler

Forøg værdien og det visuelle udtryk på din villa med en altan på søjler

Altaner på søjler er særligt velegnede til villaer, da der ved villa for det første ikke skal tages hensyn til en underbo. Dertil vil en altan på søjler mange gange være med til, at forbedre det visuelle udtryk på en villa. En altan på søjler kan således være en meget flot tilføjelse til en villa eller anden form for hus eller bygning.

Det flottere visuelle udtryk vil have direkte indflydelse på værdien af din villa, i tillæg til den værdiforøgelse der kommer med en altan. Det vil betyde en forhøjet salgspris hvis du en dag vil sælge din villa, hvilket er endnu en god grund til, at du skal vælge at få opbygget og monteret din nye altan til din villa på søjler.

En altan på søjler kan altså på mange måder være en rigtig god investering, både hvad angår de praktiske fordele ved at have en stor altan, men også de økonomiske fordele som du opnår ved en altan på søjler, gør at en altan på søjler ofte er en rigtig god investering.

Andre typer af altaner

Der findes flere andre typer altaner du måske kunne have interesse i at se nærmere på. Her på siden har vi også udførlige guides til de andre typer af altaner, og dem kan du med fordel se nærmere på, hvis du gerne vil vide mere om mulighederne med din nye altan.

I vores guides har vi blandt andet set nærmere på facadealtaner, tagaltaner, spanske altaner, franske altaner, indbyggede altaner, stålaltaner, aluminiumsaltaner og tagterrasser, så der vil med garanti være noget for enhver smag.

I vores guides ser vi blandt andet nærmere på priser og fordele ved de enkelte typer altaner, men du får også en masse andet brugbar information. Du kan se meget mere om de andre typer af altaner lige nedenfor.

Se mere om andre typer af altaner ved at klikke her.

Kan du selv opbygge og montere en altan på søjler

Vi fraråder på det kraftigste at du selv står for opbygning og montering af din nye altan på søjler, da der for det første er tale om en meget værdifuld investering, der gerne koster op over 350.000 kr. Alene dette faktum gør det meget risikabelt at stå for opbygningen og monteringen selv, da du risikerer at ende med store udgifter hvis ikke arbejdet udføres korrekt.

Dertil er det også meget vigtigt at opbygningen og monteringen udføres korrekt, da der ellers opstår risiko for skader, og i værste tilfælde sammenstyrtninger. Det kan medføre endnu større udgifter hvis der også opstår skader på selve bygningskonstruktionen, men kan også ende med personskader.

Derfor anbefaler vi at du lader en professionel håndværker om at stå for opbygningen og monteringen af din nye altan på søjler, da du derved er sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat i første forsøg, og fordi du samtidig undgår en masse unødvendige udgifter.

Du finder nemmest en håndværker med tilbud på din opgave, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Det er helt gratis, og de tilbud du vil få er helt uforpligtende. Du kan se mere om fordelene ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde din næste håndværker hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du helt gratis modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave. Du sparer altså en masse tid og besvær, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde med at finde en håndværker med tilbud på din opgave.

Du opnår dertil flere andre gode fordele når du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor det ikke mindst er de store fordele på priser, samt den økonomisk sikring i form af den medfølgende entreprisegaranti, der virkelig gør det fordelagtigt at benytte 3byggetilbud.dk.

De gode priser du vil få når du benytter dig af 3byggetilbud.dk, kommer af den store konkurrence håndværkerne imellem om at vinde din opgave. Det vil ofte få håndværkerne til at sænke deres priser, samt tilbyde flere andre gode fordele i deres tilbud.

Med den medfølgende entreprisegaranti vil du derudover være økonomisk sikret i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er dermed en klar økonomisk fordel, der er din sikkerhed for at få leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat. Entreprisegarantien dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

  • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
  • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
  • Modtag tre uforpligtende tilbud fra tre håndværkere inden for tre arbejdsdage
  • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager af håndværkerne
  • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler på din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny altan på søjler hos 3byggetilbud.dk

hOV, STOP, VENT!

De 1,5 minut det tager dig er givet virkelig godt ud.