Nyt tag Jylland

Nyt tag Jylland

Skal du have et nyt tag i Jylland er du kommet til det helt rette sted, da du her på siden finder alt den information du skal bruge, herunder om priser, samt hvordan du finder frem, til de bedste og billigste tilbud på et nyt tag i Jylland.

Ønsker du tilbud på et nyt tag i Jylland allerede på nuværende tidspunkt, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, til at få tre gratis tilbud på dit nye tag. Det er hurtigt og nemt, da alt du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse, og så modtager du dine gratis tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Jylland

Nyt tag Jylland

Hvad koster et nyt tag

Uden på forhånd at vide mere om opgaven, kan det være svært at sige noget konkret om, hvor meget et nyt tag koster. Der er således flere forskellige faktorer der spiller ind på prisen, herunder ikke mindst størrelsen på taget, samt typen af den tagbelægning du ønsker på dit nye tag.

Afhængig af typen på den tagbelægning du ønsker og sværhedsgraden ved opgaven, vil et nyt tag på 100 m2 koste i omegnen af 75.000 – 300.000 kr. inklusiv moms og materialer, samt udgifterne forbundet med en taglægger.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at de ikke kan sige noget konkret, om prisen på lige netop dit nye tag. Som sagt er der mange faktorer der vil spille ind på prisen, og det kræver derfor mere viden om din opgave, før det bliver muligt at give en pris på dit nye tag.

Det er derfor en fordel at få en taglægger til at se nærmere på din opgave, da du derigennem kan få et tilbud med en pris på dit nye tag. På den måde opnår du både information om prisen på dit nye tag, og vil samtidig have en taglægger parat til at udføre opgaven.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Jylland

Vi anbefaler at du gør brug af den gratis tjeneste på 3byggetilbud.dk, til at få tre tilbud på et nyt tag i Jylland. I tillæg til de gratis tilbud er der mange andre fordele ved 3byggetilbud.dk, hvor du blandt andet slipper for det opsøgende arbejde, og vil modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud.

Gratis tilbud på dit nye tag – på 3byggetilbud.dk kan du via opgaveformularen på siden, indsende en beskrivelse af din opgave og det tag du ønsker, og på den måde få tre gratis tilbud på et nyt tag i Jylland.

Du undgår det opsøgende arbejde – du undgår alt det opsøgende arbejde forbundet med, at du selv skulle finde en taglægger med tilbud på dit nye tag. 3byggetilbud.dk påtager sig nemlig hele ansvaret for, at der bliver fundet tre taglæggere med tilbud til din opgave.

Fordelagtige tilbud – tilbuddene du vil få gennem 3byggetilbud.dk, vil ofte være bedre end de tilbud du ville kunne få andre steder, både hvad angår pris og andre fordele. Det skyldes den store konkurrence der er mellem taglæggerne, der kæmper indbyrdes om at vinde din opgave.

Der medfølger en entreprisegaranti – der medfølger en entreprisegaranti på dit nye tag, der dækker i tilfælde af fejl og mangler ved levering. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske forsikring for, at du ender med at få leveret et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Jylland