Nyt tag Odense Fyn

Nyt tag Odense – Fyn

Går du med overvejelser om at få et nyt tag på Fyn, og vil du i den forbindelse gerne vide mere om priser, og hvor du finder de bedste tilbud på et nyt tag, så er du kommet til det helt rette sted, da du her på siden finder alt den information du skal bruge.

Vil du gerne have tilbud på et nyt tag på Fyn, anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Ved at indsende en beskrivelse af din opgave, kan du på kun tre dage, få tre gratis tilbud på et nyt tag på Fyn.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Odense – Fyn

Nyt tag Odense Fyn

Nyt tag pris

Det vil være nødvendigt at vide mere om opgaven på forhånd, før det bliver muligt at sige noget om, hvor meget et nyt tag koster. Faktorer såsom størrelsen på taget, opgavens omfang, samt ikke mindst typen af tagbelægning, vil have afgørende indflydelse på den endelige pris.

Afhængig af ovenstående samt flere andre faktorer, der i mere eller mindre grad vil påvirke prisen, vil et nyt tag på 100 m2 koster fra 75.000 kr. for de billigere tagbelægninger, og op til 300.000 kr. for de dyreste tagbelægninger.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og at de ikke kan sige noget konkret, om prisen på lige netop dit nye tag. Som sagt er der mange faktorer der vil spille ind på den endelige pris, og det kræver derfor mere viden om din opgave, før det bliver muligt at give en pris på dit nye tag.

Det er derfor en fordel at få en taglægger til at se nærmere på din opgave, da du derigennem kan få et tilbud med en pris på dit nye tag. På den måde får du både information om prisen på dit nye tag, og vil samtidig have en taglægger parat til at udføre opgaven.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Odense – Fyn

Leder du efter en taglægger med tilbud på et nyt tag i Odense eller på Fyn, så kan du nemt og hurtigt få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk, og hvor du samtidig opnår flere andre gode fordele, der ikke mindst relaterer sig til de billige og fordelagtige tilbud du vil modtage.

Gratis – du får tre gratis tilbud på dit nye tag i Odense eller på Fyn, ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du få dine gratis tilbud inden for kun tre dage.

Nemt – det er nemt og hurtigt at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og hvor du samtidig undgår at bruge tid på, selv at skulle finde frem til taglæggere med tilbud. Det ansvar påtager 3byggetilbud.dk sig, og vil finde tre taglæggere med tilbud på under tre dage.

Fordelagtigt – der er store økonomiske fordele forbundet med de tilbud du vil få gennem 3byggetilbud.dk, da taglæggerne der afgiver tilbud ved, at de er i hård konkurrence med andre taglæggere om at vinde din opgave. Derfor vil de ofte tilbyde lavere priser og andre gode fordele, alt sammen til din store fordel.

Forsikret – du vil være økonomisk forsikret hvis du har accepteret et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, da der medfølger en entreprisegaranti på din opgave. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af, at dit nye tag leveres med fejl og mangler.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Odense – Fyn