Nyt tag til skur

Nyt tag til skur – information om priser og fordele ved nyt tag til skur

Skal du have nyt tag til skur så er der god grund til, at overveje hvilken type tagbelægning du gerne vil benytte dig af. Der er nemlig forskel på de forskellige tagtyper, hvor nogle tagtyper egner sig bedre som nyt tag til skur.

Det kan både være fordi at nogle tagbelægninger og tagtyper er billigere, er bedre velegnet til lavere hældninger, eller grundet andre forhold ved tagbelægningen og skuret. Da et nyt tag til skur er en relativt dyr investering, så kan der være god grund til at undersøge dine muligheder for tag til nyt skur grundigt, så du er sikker på at finde den bedste løsning.

Vil du gerne vide mere om mulighederne for nyt tag til skur, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse information om tag til skur, herunder hvilke tagtyper der egner sig bedst til et skur, samt information om priser og fordele ved nyt tag til skur.

Ønsker du allerede nu et tilbud på nyt tag til skur, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage. Du kan altså nemt, hurtigt og helt gratis få tre uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk

Nyt tag til skur pris

Pris på nyt tag til skur – hvad koster et nyt tag til skur

Prisen på et nyt tag til skur er først og fremmest afhængig af, hvilken type tagbelægning du vil benytte dig af. For at give et mere præcist billede af en pris på et nyt tag til skur, så tager vi udgangspunkt i de tagtyper som vi anbefaler, at du benytter dig af på dit nye tag til skur.

Pris på nyt tagpaptag til skur

Prisen på et nyt tagpaptag til skur ligger i omegnen af 300 – 400 kr. pr. m2 inklusiv moms. Ønsker du professionel hjælp til din tagbelægning ligger prisen på et tagpaptag til skur i omegnen af 600 kr. pr. m2 inklusiv moms og montering.

Pris på nyt ståltag til skur

Prisen på et nyt ståltag til skur ligger i omegnen af 400 kr. pr. m2 inklusiv moms. Ønsker du professionel hjælp til din tagbelægning ligger prisen på et ståltag til skur i omegnen af 700 – 800 kr. pr. m2 inklusiv moms og montering.

Pris på nyt eternittag til skur

Prisen på et nyt eternittag til skur ligger i omegnen af 300 – 400 kr. pr. m2 inklusiv moms. Ønsker du professionel hjælp til din tagbelægning ligger prisen på et eternittag til skur i omegnen af 600 kr. pr. m2 inklusiv moms og montering.

Bemærk at ovenstående priser blot er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de derfor er forbundet med usikkerhed. Ønsker du en reel pris på et nyt tag til skur, så kan du med fordel få tre uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk, hvor du kun skal indsende en opgavebeskrivelse, for at modtage tre tilbud med pris inden for tre arbejdsdage.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk

Det er helt gratis, nemt og hurtigt at benytte dig af opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, hvor du vil modtage tre uforpligtende tilbud på et nyt tag til skur inden for kun tre arbejdsdage. Du slipper altså for at skulle bruge en masse tid på selv at finde en håndværker med tilbud på din opgave.

Udover den tid du sparer på at få tre uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil de tilbud du modtager ofte være meget prisvenlige og fordelagtige. Det vil de være fordi håndværkerne der afgiver tilbud, ved de er i konkurrence med andre håndværkere om at vinde din opgave. Derfor vil de ofte sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele, i de tilbud de vil afgive på din opgave.

Du opnår dertil også den store økonomiske fordel, at når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk følger der en entreprisegaranti med på din opgave, der dækker i tilfælde af fejl og mangler. Entreprisegarantien dækker ved fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Du kan helt gratis indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
 • Det er nemt og hurtigt at indsende din opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
 • Du slipper for en masse besvær da du ikke selv skal lede efter dine tilbud
 • Tilbuddene du vil få er ofte meget fordelagtige på deres priser og fordele
 • Tilbuddene du vil få er

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk

Hvilke tagtyper er bedst til et skur

Der er nogle tagtyper der ofte vil egne sig til et skur end andre. Der er dog i princippet mulighed for at du kan benytte dig af alle slags tagbelægninger, men der kan blandt andet være nogle tagtyper der egner sig bedre til den svage understøttende tagkonstruktion, som skure ofte vil bestå af, sammenlignet med eksempelvis et tag på en villa, hvor der ofte vil være behov for en stærkere understøttende tagkonstruktion.

Ofte vil der ikke være behov for at lægge en af de tungere typer tagbelægninger på et skur, og derfor vil den understøttende tagkonstruktion ofte være mindre understøttende. Derfor vil der ofte anvendes en af de lettere tagbelægninger, som sammenholdt men den mindre omfangsrige tagkonstruktion der ofte ses ved skure, vil mange gange gøre prisen på et nyt tag til skur, til en billigere tagbelægning, sammenlignet med tagbelægninger på villaer og lignende.

I det følgende ser vi nærmere på de tagtyper som vi anbefaler at du benytter til din tagbelægning på dit skur. Vi ser nærmere på tagtyperne tagpap, ståltag og eternit.

Tagpaptag til skur

Tagpap er et meget velegnet materiale til dit nye tag på skuret, da du får en lang levetid, et alsidigt materiale, samt et materiale med en god isoleringsevne der giver god beskyttelse mod frost i skuret, som er ideelt ved opbevaring af ting og genstande der ikke tåler ekstrem kulde.

Tagpap kommer med en stor alsidighed, da det er et blødt materiale, der nemt kan formes og lægges på enhver bygningsform. Dette gør også at tagpap mere eller mindre, er den eneste tagtype der anvendes ved flade tage. Det skyldes den store vandfasthed ved tagpap, der gør tagpap ideelt til tagbelægning med meget lav eller ingen hældning.

Da tag til skur ofte vil være af meget lav eller ingen hældning, er tagpap der af denne og mange andre grunde, et meget oplagt valg af tagbelægning til dit skur.

Se mere om tagpaptag ved at klikke her.

Ståltag til skur

Ståltag er også et godt valg som tagbelægning til skur, da du får et meget stærkt og holdbart materiale med en lang levetid, og som er helt vandfast. Derfor egner ståltage sig også godt som tagbelægning til skure.

Ståltage kommer derudover i mange forskellige farver, udtryk, former og designs, hvilket giver mulighed for stor variation i din tagbelægning. Det kan være afgørende for dit valg af ståltag til tagbelægningen på dit skur.

Se mere om ståltag ved at klikke her.

Eternittag til skur

Eternit er også et godt valg af tagbelægning, da det er en let tagtype, der derfor ikke kræver en særlig stærkt understøttende tagkonstruktion. Eternittage kommer i forskellige typer, hvor især bølgeeternit ofte anvendes ved mindre tilbygninger som skure.

Ønsker du derfor et anderledes udtryk en tagpap og ståltage, så er eternittage et rigtig godt valg. Det er dog ikke kun udtrykket og det lette materiale, der gør eternit til et godt valg af tagbelægning til dit skur. Eternit er nemlig et slidstærkt materiale der holder i mange år. Levetiden er således på op over 40 år, hvis du sørger for at passe godt på dit tag.

Vær dog opmærksom på at eternit kræver en minimumshældning på 14 grader, hvilket kan være en forhindring. Man skure vil nemlig have en lav eller ingen hældning, og i disse tilfælde vil eternit ikke længere være et oplagt eller velegnet valg af tagbelægning.

Se mere om eternittag ved at klikke her.

Fladt tag giver mulighed for et grønt tag

Med et fladt tagpaptag får du den unikke mulighed, at du kan få anlagt et grønt tag. Et grønt tag kendes også som et sedumtag, og er et tag der er belagt med græs, blomster og planter. Et grønt tag er et meget miljøvenligt tag, og kommer også med andre gode fordele, blandt andet at det kan give i mere naturligt og grønt udtryk i dit boligområde.

Vil du gerne se mere om dine muligheder for et grønt tag, kan du se mere på vores side med tagpaptag, som du finder lige her nedenfor. Her finder du alt den information du skal bruge, for at kunne danne dig et overblik over dine muligheder med et grønt sedumtag.

Se mere om mulighederne for et grønt tagpaptag ved at klikke her.

Gør-det-selv eller professionel hjælp

Hverken tagpap, ståltag eller eternit er en særligt besværlig tagbelægning, og der gælder ingen krav eller regler om, at du ikke selv kan stå for tagbelægningen. At en tagbelægning ikke er en særligt besværlig tagbelægning, er langt fra det samme som at sige det er en nem opgave, for det er det på ingen måder.

Dertil vil en tagbelægning, selv ved et skur, være en relativt dyr investering, og det er mange gange det mest sikre valg, at lade en professionel taglægger om at stå for din tagbelægning af nyt tag til skur. På den måde er du nemlig bedst sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat i første forsøg, og kan undgå fremtidige udgifter til renoveringer, hvis du ikke har lagt taget korrekt.

Vi anbefaler derfor at du får professionel hjælp til at lægge nyt tag til skur, da du derved opnår det bedste resultat, og samtidig er sikret et holdbart resultat i første forsøg. Det kan hurtigt vise sig at være alle pengene værd, da du er sikker på ikke at skulle lægge taget om. At skulle lægge dit tag om, og i værste tilfælde hele tagkonstruktionen, vil nemlig være en meget kostbar og dyr udgift.

Du finder nemmest en professionel håndværker til at lægge nyt tag på dit skur, ved at få tre tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage tre uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage, og alt sammen helt gratis.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk

Nyt tag til skur pris

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk

Det er nemt og hurtigt, og tilmed helt gratis, at indsende en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk har modtaget din opgavebeskrivelse, så vil de påtage sig ansvaret med at finde tre håndværkere med uforpligtende tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper altså for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din opgave.

Derudover vil du også opnå flere økonomiske fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du blandt andet vil modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud. Det hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave håndværkerne imellem, hvilket ofte vil resultere i lavere priser og andre gode fordele i de tilbud du vil modtage gennem 3byggetilbud.dk.

Du vil også have stor økonomisk fordel af den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså en økonomisk sikkerhed for, at dit arbejde bliver leveret tilfredsstillende, og dækker ved fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det at få 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk

  1. Gå ind på 3byggetilbud.dk
  2. Indsend en opgavebeskrivelse via den gratis opgaveformular på siden
  3. Modtag tre prisvenlige, fordelagtige og uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
  4. Accepter dit foretrukne tilbud og start på den opgave med det samme
  5. Du er økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag til skur på 3byggetilbud.dk