Kviste pris

Kvist pris – information om priser og fordele ved en kvist på tag

En kvist på tag er en fremragende tilføjelse til dit hus eller bygning, da du opnår flere gode fordele med en tagkvist. En tagkvist kan både give mere gulvplads i din bolig, og få din boligs rum til at virke større og mere rummelige. Derudover er der også fordele ved det forbedrede lysindfald og indeklima.

Der findes flere forskellige typer af kviste, der alle kommer i forskellige typer, former, udtryk og designs. Vil du gerne vide mere om dine muligheder med en ny tagkvist, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder information om priser og fordele ved tagkviste.

Vil du gerne have et tilbud på opbygning af din tagkvist med det samme, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på opbygningen af din nye tagkvist hos 3byggetilbud.dk. Det er nemt og hurtigt, og som sagt helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kvist på tag hos 3byggetilbud.dk

Kviste pris

Pris på kvist på tag – hvad koster en tagkvist

Prisen på en tagkvist afhænger først og fremmest af, hvilken type tagkvist du gerne vil have på dit tag. Derudover vil prisen afhænge af flere andre faktorer, herunder hvilke materialer tagkvisten skal opbygges i, hvor stor og besværlig arbejdsopgaven, samt andre faktorer såsom de enkelte håndværkeres priser m.m.

Tager vi udgangspunkt i nogenlunde samme størrelser tagkviste, samt ensartede opbygninger uden større forhindringer og besværligheder, kan vi se nærmere på priserne for de forskellige typer af tagkviste.

 • Sadeltagkvist: Sadeltagkvist inklusiv moms og montering koster i omegnen af 40.000 – 60.000 kr.
 • Ryttertagkvist: Ryttertagkvist inklusiv moms og montering koster i omegnen af 40.000 – 60.000 kr.
 • Rundbuekvist: Rundbuekvister inklusiv moms og montering koster i omegnen af 40.000 – 60.000 kr.
 • Fladtagskvist: Faldtagskvist inklusiv moms og montering koster i omegnen af 40.000 – 60.000 kr.
 • Dørkvist: Dørkvist inklusiv moms og montering koster i omegnen af 50.000 – 80.000 kr.

Bemærk at ovenstående er vejledende markedspriser, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Hvis du ønsker en mere reel pris på din nye tagkvist, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kvist på tag hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kvist på tag hos 3byggetilbud.dk

Du kan nemt, hurtigt og helt gratis få tre uforpligtende tilbud på din nye tagkvist hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så påtager 3byggetilbud.dk sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

Du slipper dermed for at besværet ved selv at skulle lede efter en håndværker med tilbud, men opnår derudover også en række andre gode fordele.

For det første vil de tilbud du modtager ofte være meget prisvenlige og fordelagtige, hvilket skyldes den store konkurrence håndværker imellem om at vinde din opgave. Det vil ofte resultere i at håndværkerne sænker deres priser, og tilbyder gode fordele i de tilbud de afgiver.

Du vil derudover få en entreprisegaranti med på din opgave når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Du er dermed økonomisk sikret mod at få et tilfredsstillende og holdbart resultat. Entreprisegarantien dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende din opgavebeskrivelse og modtage tre tilbud
 • Du sparer alt besværet ved selv at skulle finde frem til et tilbud
 • Det går hurtigt da du modtager dine tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • De tre tilbud du modtager er uforpligtende
 • Tilbuddene er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 • Der medfølger en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kvist på tag hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en tagkvist

En tagkvist er en udbygning i en bygnings tagkonstruktion, der er forsynes med sit eget tag, og som kan være forsynet med døre og vinduer.

Der er flere gode grunde til at få en kvist på dit tag, som blandt andet relaterer sig til det bedre lysindfald du får, samt muligheden for et bedre indeklima. Du kan dertil opnå mere gulvplads i din bolig, og kvisten kan få din boligs rum til at virke større og mere rummelige.

Vil du gerne undersøge muligheden for at få monteret en tagkvist, så anbefaler vi at du starter med et tagtjek. Et tagtjek kan nemlig give overblik over dine muligheder, herunder prisen på at få monteret en tagvist på dit hus. Du kan få et gratis tagtjek på 3byggetilbud.dk. Se mere om hvordan du får et gratis tagtjek ved at klikke her.

Kviste pris

Typer af tagkviste

Der findes flere typer tagkviste som kommer i forskellige former, udtryk og design. Vi ser i det følgende nærmere på nogle af de mest populære typer af tagkviste.

Sadeltagkvist

Sadeltagkviste er meget almindelige og aldeles populære, hvilket ikke mindst skyldes at de passer til de fleste typer af bygninger. Sadeltagkviste er kendetegnet ved at taget har en 2-sidet hældning. Standardhældningen på en sadeltagkvist er på omkring 15 grader, hvilket giver en forholdsvis flad tagbeklædning. Hældningen kan dog justeres efter behov under opbygningen.

Ryttertagkvist

En ryttertagkvist minder meget om sadeltagkviste, i det at ryttertagkviste og har en 2-sidet hældning. De to tagkviste adskiller sig i hældningen på taget, der ved ryttertagkviste som standard har en hældning omkring de 45 grader, i modsætning til de 15 grader på sadeltagkvister. Den større hældning på ryttertagkvister skaber et skarpere udtryk sammenlignet med de fladere hældninger på sadeltagkviste.

Rundbuekvist

Ved en rundbuekvist vil taget på kvisten være formet som en halvcirkel, der giver kvisten en rund og buet form. Den runde og buede form giver et blødere udtryk sammenlignet med sadel- og rytterkviste, og bruges ofte i forbindelse med mondæne og historiske bygninger. Rundbuekviste giver dertil ofte mulighed for at få installeret større vinduer, hvilken giver et forbedret lysindfald og indeklima.

Fladtagskvist

Som med rundbuekvisten der har fået sit navn efter de runde og buede former på taget, så har fladtagskviste på samme vis tager deres navn efter det flade tag på denne type kvist. Ønskes der en bred kvist kan denne type kvist være særligt velegnet. Det flade tag på fladtagskviste gør at denne type kviste er mere nedtonet, og fladtagskviste kan derfor anvendes på de fleste bygningstyper.

Dørkvist

Er dørkvist omtales tit som en fransk altan, da en dørkvist som regel vil være opbygget netop som en fransk altan. En dørkvist kan dog også sagtens fungerer som ind- og udgang til en rigtig altan, så det afhænger meget af dine ønsker og behov og hvad du skal bruge en dørkvist til. Dørkviste giver som regel et bedre lysindfald sammenlignet med andre kviste, grundet de store altandøre, og kan af samme grund ofte skabe et bedre indeklima.

Kan du selv stå for opbygning af en kvist på tag

Har du håndværker erfaring, og i særdeleshed erfaring inden for kviste og tagkonstruktioner, så er der intet der står i vejen for at du kan stå for opbygningen selv. Det kræver dog som sagt en del viden, ekspertise og erfaring på området, da det bestemt ikke er en nem opgave.

Vi anbefaler derfor at du benytter dig af en professionel håndværker til opbygning af din kvist på tag, da du med en professionel håndværker er bedst sikret, at du opnår et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Du finder nemmest og hurtigst en professionel håndværker til din opgave, ved at sende en beskrivelse af din opgave ind til 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk har modtaget din opgavebeskrivelse, vil 3byggetilbud.dk sørge for at du modtager tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kvist på tag hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Det er nemt, hurtigt og helt gratis at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage. Du sparer altså for det første alt besværet væk ved en finde en håndværker med tilbud, helt uden at betale en krone for det.

Når du modtager dine tre tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil du ofte opleve at de tilbud du modtager vil være meget prisvenlige og fordelagtige. Det skyldes den store konkurrence mellem håndværker, der kæmper om at vinde din opgave, hvilket ofte vil resultere i at håndværkerne sænker deres priser, og tilbyder flere gode fordele i de tilbud de afgiver.

Du vil dertil være økonomisk sikret når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, da der medfølger en entreprisegaranti på din opgave. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl og mangler og er altså din økonomiske sikring for et veludført arbejde, der dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave via 3byggetilbud.dk
 • Du modtager tre uforpligtende tilbud så snart din opgavebeskrivelse er modtaget
 • Du slipper for en masse besvær ved det opsøgende arbejde
 • De tilbud du modtager er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 • Du er økonomisk sikret mod fejl og mangler med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en kvist på tag hos 3byggetilbud.dk