Spansk altan pris

Spansk altan pris – information om priser og fordele ved en spansk altan

Har du ikke plads til en almindelig altan kan det være du skal overveje en spansk altan i stedet. En spansk altan minder meget om franske altaner, men med den forskel, at der ved de spanske altaner er en lille afsats man kan gå ud på.

Det gør at du stadig har mulighed for at gå ud i den friske luft og mærke vinden, i modsætning til de franske altaner, hvor der ikke er en afsats at gå ud på. Du får altså en smule mere plads at gøre med ved en spansk altan sammenlignet med de franske altaner, men knap så meget plads at gøre med sammenlignet med de almindelige altaner.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder med en spansk altan, så får du her på siden en masse brugbar viden om spanske altaner, samt informationer om priser og fordele ved en spansk altan.

Ønsker du allerede på nuværende tidspunkt et tilbud på en ny spansk altan, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du vil modtage dine tre tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Spansk altan pris

Spansk altan pris

En spansk altan er en af de billigere typer altaner, da omfanget på arbejdet er mindre end ved facade- og tagaltaner. Der skal således kun udbygges med en mindre afsats, sammenlignet med de større afsatser på eksempelvis facade- og tagaltaner.

Prisen på en spansk altan ligner derfor mere prisen på franske altaner, og vil alt afhængig af opgavens omfang, de enkelte håndværkeres pris, altandøren mv. være i omegnen af 50.000 – 100.000 kr.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af spansk altan hos 3byggetilbud.dk

En af de store fordele ved at få tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk er, at du slipper for al besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din opgave. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så overtager 3byggetilbud.dk ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk opnår du dertil en masse økonomiske fordele. For det første vil du få meget prisvenlige tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvilket skyldes den store konkurrence mellem håndværker om at vinde din opgave. Det vil ofte gøre at håndværkerne sænker deres priser for at vinde opgaven.

Der medfølger derudover en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså din økonomisk sikring for et veludført arbejde, der dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en spansk altan

En spansk altan er en altan der består af et gelænder og en mindre afsats. Man kan altså se på en spansk altan som enten en forvokset fransk altan, eller en formindsket facade- eller tagaltan.

Behovet for en spansk altan skyldes mange gange begrænsning i forhold til plads, og at der kan være regler og krav der gør, at der ikke må udbygges med altaner der reducerer underboens lysindfald. Det kan også være behovet for en økonomisk billigere altan, der gør den spanske altan til et velegnet valg.

Fordele ved en spansk altan

Du opnår mange gode fordele ved at vælge en spansk altan. Du kan se mere om nogle af de største fordele nedenfor, og se om en spansk altan også kunne være noget for dig.

 • En billig type altan: En spansk altan er en billig type altan, og er i prisen kun overgået af de franske altaner. Det skyldes den lille afsats på den spanske altan, der ikke kræver den samme arbejdsindsats som facade- og tagaltaner.
 • Færre begrænsninger: En spansk altan er ikke begrænset på samme måde af pladsmangel, eller af krav og regler mod reducering af underboens lysindfald. Derfor vil vil en spansk altan kunne opføres på et større udvalg af bygninger og ejendomme, sammenlignet med facade- og tagaltaner.
 • Bedre lysindfald og indeklima: Med en fransk altan opnår du et forbedret lysindfald i dit hjem, samtidig med at de åbne altandøre vil sikre en bedre udluftning og indeklima.
 • Værdistigninger på din ejendom: Der vil være værdistigninger forbundet med opførelsen af en fransk altan på din ejendom. Det vil eksempelvis betyde at du kan sælge til en højere pris, eller øge størrelsen på de lån du kan tage i din ejendom.

Spansk altan pris

Skal du vælge spansk altan eller fransk altan

Ønsker du en billigere løsning kan det være en fordel at se nærmere på en fransk altan. Med en fransk altan vil du få det samme lysindfald og gode indeklima, som du vil gøre med en spansk altan.

Det afgørende er derfor om du har behov for den lille afsats, som kendetegner de spanske altaner. Der kan være plads til en lille taburet, et bed med urter, eller bare for at have muligheden for at træde helt udenfor i den friske vind.

Er dette ikke nødvendigt for dig, så kan der altså være god økonomisk værdi i, at se nærmer på muligheden for at få en fransk altan i stedet for en spansk altan.

Se mere om franske altaner ved at klikke her.

Andre typer altaner

Har du ønsker, behov og mulighed for at mere plads på din altan, så kan der være god grund til at kigge på nogle af de mere almindelige typer altaner. Overordnet set kan du vælge mellem to forskellige typer af altaner, navnligt facadealtaner og tagaltaner. Det kan også være du har mulighed for en tagterrasse.

Facedealtan

Facadealtaner er den mest almindelige type altan på markedet, og er den som de fleste tænker på når de hører ordet altan. Der er mulighed for at få facadealtaner i forskellige former og størrelse, men fælles for dem er at facadealtaner er en udbygget del af en bygnings facade.

Den store fordel ved en facadealtan sammenlignet med både spanske og franske altaner, er muligheden for mere plads at opholde sig på. Det giver større muligheder for indretning, herunder med stole, borde og lignende. Du beholder dertil de samme fordele ved det større lysindfald og det forbedrede klima ved en altan.

Der vil dog være mange tilfælde hvor en facadealtan ikke vil være mulig, da der eksempelvis kan gælde særlige regler og krav. Det kan hænge sammen med at der ikke må udbygges over en vis længde, da det kan reducerer underboens lysindfald. Du bør derfor undersøge de gældende bygningsreglementer for din bygning, inden du får opført en ny facadealtan.

Se mere om facadealtaner ved at klikke her.

Tagaltan

En tagaltan er som navnet antyder en del af en bygnings tagkonstruktion. Det har først og fremmest den fordel, at tagaltaner altid vil være fri for overliggende altaner. Samtidig vil solen ofte skinne på tagaltaner i flere timer, sammenlignet med facadealtaner. Derudover opnår du alle de samme fordele ved en tagaltan, som du gør ved en facadealtan.

En anden stor fordel ved tagaltaner er at de ofte vil øge værdien af en bygning eller ejendom betragteligt. Det skyldes både det praktiske ved en tagaltan, men også at tagaltaner ofte vil være meget flotte tilføjelser til en bygning eller ejendom. Det i sig selv kan mange gange få salgsværdien til at stige.

Vær opmærksom på at der kan gælde de samme krav og regler ved tagaltaner som ved facadealtaner, herunder at der kan være krav og regler om respekt for underboens lysindfald. Du bør derfor undersøge de gældende bygningsreglementer inden du beslutter dig for at få opbygget en ny tagaltan.

Se mere om facadealtaner ved at klikke her.

Kan du selv opbygge en ny spansk altan

Opbygning af en spansk altan er en forholdsvis tilgængelig arbejdsopgave, sammenlignet med opbygning af facade- og tagaltaner. Det skyldes at der kun skal opbygges en mindre udbygning med afsats, sammenlignet med de større konstruktioner ved facade- og tagaltaner.

Det er dog på ingen måder en nem opgave at opgave at opbygge en spansk altan, da der er mange vigtige forhold at være opmærksom på. Det kræver altså en del erfaring og ekspertise at stå for opbygning af en spansk altan, og arbejdet er derfor bedst klaret i hænderne på en professionel. Vi anbefaler derfor at du får hjælp af en professionel håndværker, da du på den måde er sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Du kan nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på din opgave, ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er som sagt at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage. Du kan se mere om fordelene ved at benytte 3byggetilbud.dk nedenfor.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Spansk altan pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende din opgave til 3byggetilbud.dk, vil du inden for tre arbejdsdage modtage tre gratis og uforpligtende tilbud. Du sparer altså en masse tid og besvær væk, ved ikke selv at skulle stå for det opsøgende arbejde med at finde en håndværker med et tilbud på din opgave.

Du opnår dertil den store økonomiske fordel gennem 3byggetilbud.dk, at de tilbud du modtager vil være meget prisvenlige. Det skyldes den store konkurrence håndværker imellem om at vinde din opgave, hvilke ofte får håndværkerne til at sænke priserne i de tilbud de afgiver.

Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk vil du også være sikret mod fejl og mangler på opgaven, da der medfølger en entreprisegaranti. Entreprisegarantien er din økonomiske sikkerhed for et tilfredsstillende og holdbart resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 1. Du kan gratis indsende en opgavebeskrivelse
 2. Herefter modtage du tre billige, fordelagtige og uforpligtende tilbud
 3. Du slipper for besværet ved selv at stå for det opsøgende arbejde
 4. De tilbud du modtager vil være prisvenlige og fordelagtige
 5. Du er økonomisk sikret mod fejl og mangler på din opgave med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk