Nyt tag Århus

Nyt tag Århus

Er du ved at undersøge mulighederne for at få lagt et nyt tag i Århus, så giver vi dig her på siden en masse relevant information, herunder om priser, samt hvordan du finder frem, til de bedste og billigste tilbud på et nyt tag i Århus.

Vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at få dine tilbud, da du for det første får tre gratis tilbud på dit nye tag i Århus, og hvor du samtidig undgår at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde, samt flere andre rigtig gode fordele.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Århus

Nyt tag Århus

Nyt tag pris

Skal det være muligt at sige noget konkret om prisen på et nyt tag, er det nødvendigt at have et mere indgående kendskab til opgaven på forhånd. Det skyldes at der er mange variabler og faktorer der spiller ind på prisen, såsom typen af tagbelægning og opgavens generelle omfang.

Det bliver lettere at sige noget om prisen på et nyt tag, ved at tage udgangspunkt i et eksempel. Et nyt tag på 100 m2 koster fra 75.000 kr. for de billigste typer af tagbelægning, mens det for de dyrere tagbelægninger kan koste op mod 300.000 kr.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Vi gør opmærksom på at priserne ovenfor ikke kan sige noget præcist eller konkret, om prisen på lige netop dit nye tag. Som nævnt ovenfor er der mange forskellige faktorer der vil have indflydelse på prisen, og det er derfor ikke muligt at sige noget om prisen, uden på forhånd at vide mere om din opgave.

Du kan nemt og hurtigt få en mere præcis og konkret pris på dit nye tag gennem en taglægger, ved at at taglæggeren først besigtiger din opgave, hvorefter taglæggeren vil afgive et tilbud med pris på dit nye tag og opgave.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Århus

Skal du have et nyt tag, og leder du i den forbindelse efter en taglægger med tilbud på et nyt tag i Århus, så anbefaler vi at du får dine tilbud hos 3byggetilbud.dk. Her får du nemlig tre gratis tilbud, slipper for det opsøgende arbejde, og opnår derudover flere andre gode fordele.

Du får gratis og fordelagtige tilbud – den helt store fordel ved 3byggetilbud.dk er de gratis og fordelagtige tilbud du vil få, der som sagt både er gratis, men som også vil være mere fordelagtige sammenlignet med de tilbud, som du ellers ville kunne få andre steder. De taglæggere der afgiver tilbud på din opgave ved, at de kæmper med andre taglæggere, og vil som følge deraf, ofte tilbyde meget fordelagtige tilbud.

Nemt og hurtigt at få dine tilbud – alt du skal gøre for at få dine gratis og fordelagtige tilbud er, at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Herefter overtager 3byggetilbud.dk ansvaret med at finde tre taglæggere med tilbud på din opgave, og du slipper dermed selv for, at skulle finde frem til tilbud på dit nye tag.

Stor økonomisk sikkerhed hos 3byggetilbud.dk – du opnår en høj grad af økonomisk sikkerhed hos 3byggetilbud.dk, da der medfølger en entreprisegaranti på din opgave, der dækker fejl og mangler på dit nye tag ved levering. Entreprisegarantien er altså en økonomisk sikkerhed for, at du ender med at få leveret et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Århus