Facadealtan pris

Pris på facadealtan – information om priser og fordele ved en facadealtan

En facadealtan giver god mulighed for plads til at opholde sig, og bruge tid sammen med familie og venner når vejret tillader det. En facadealtan kan fås i mange forskellige størrelse og former, så der er god mulighed for at få en altan præcis efter dine ønsker og behov.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder med en facadealtan, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om priser og fordele ved en facadealtan.

Ønsker du allerede nu et tilbud med en pris på montering af din nye facadealtan, så anbefaler vi at du får tre uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre håndværkere med tilbud og pris på din opgave – alt sammen helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Facadealtan pris

Pris på facadealtan

En facadealtan er ikke en billig investering, og du bør derfor gå grundigt til værks, når du skal finde en håndværker til at montere din nye facadealtan. I tillæg til de enkelte håndværkeres priser for montering af en facadealtan, vil prisen også være afhængig af opgavens omfang, indkøb af materialer m.m.

Prisen på en facadealtan vil som sagt afhænge af flere ting, men vil som udgangspunkt koste i omegnen af 140.000 – 160.000 kr. inklusiv moms, for en facadealtan på 1,5 x 3 meter.

Ønsker du en mere reel pris på din opgave, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af ny facadealtan hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du nemt og hurtigt få uforpligtende tilbud med pris, alt sammen helt gratis. Du sparer altså alt besværet væk ved selv at finde en håndværker, da 3byggetilbud.dk påtager sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk vil du også opnå flere økonomiske fordele, hvor du først og fremmest får meget billige tilbud på din opgave. Det skyldes den store konkurrence mellem håndværkerne om at vinde din opgave, der ofte vil få håndværkerne til at sænke deres pris, alt sammen til din store økonomiske fordel.

Når du accepterer et tilbud fra en håndværker gennem 3byggetilbud.dk, får du dertil en entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler på opgaven. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikring for et tilfredsstillende resultat, og dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en facadealtan

En facadealtan er den type af altan som de fleste tænker på, når de hører ordet altan. Det er nemlig den klassiske type altan, der er kendetegnet ved at være en udbygning monteret på en bygnings facade. En facadealtan giver således mulighed for at få et udendørs opholdssted, hvilket især er fordelagtigt ved lejligheder der ellers ikke har direkte adgang til udendørs opholdssteder og arealer.

Inden du beslutter dig for at få monteret en ny facadealtan, så bør du først undersøge de gældende bygningsregler, på den ejendom hvor du har planer om at montere en facadealtan. Der kan nemlig gælder særlige krav og regler, herunder krav og regler om respekt for at underboens lysindfald ikke må reduceres med mere end 10%.

Fordele ved en facadealtan

Der er flere gode fordele og grunde til at overveje at få monteret en facadealtan. En facadealtan kan først og fremmest fungerer som et hyggeligt samlingssted for venner og familie, men har også flere andre gode fordele. Se nogle af de bedste fordele ved en facadealtan nedenfor.

 • Opholdssted for familie og venner: En facadealtan har først og fremmest til formål at være et opholdssted, hvor man kan mødes og hygge med familie og venner.
 • Bedre lysindfald og indeklima: Med en facadealtan opnår du et forbedret lysindfald i dit hjem, samtidig med at de åbne altandøre vil sikre en bedre udluftning og indeklima.
 • Værdistigninger på din ejendom: Der vil være værdistigninger forbundet med opførelsen af en facadealtan på din ejendom. Det vil eksempelvis betyde at du kan sælge til en højere pris, eller øge størrelsen på de lån du kan tage i din ejendom.

Facadealtan pris

Andre typer altaner

Inden du vælger at få opført en nye facadealtan, kan det være en god ide at undersøge, om der er andre typer af altaner som kunne være interessant. I det følgende har vi derfor set nærmere på tagaltaner, franske altaner og spanske altaner.

Tagaltan

En tagaltan er som navnet antyder en altan der er monteret på en bygnings tagkonstruktion. En tagaltan har således mange ligheder med en facadealtan, men adskiller sig altså ved, at en tagaltan er monteret på tagkonstruktionen, og hvor en facadealtan er monteret som en udbygning på en bygnings facade.

Da en tagaltan på mange punkter ligner en facadealtan, vil tagaltaner også komme med mange af de samme fordele. I tillæg dertil vil en tagaltan dog ofte have den fordel, at en tagaltan grundet dens beliggenhed i tagkonstruktionen, vil have flere timer i solen i løbet af dagen.

Dertil vil en tagaltan ofte har en meget stor effekt på en bygnings visuelle fremtoning, og kan derfor have en større indvirkning i en eventuel salgspris, eller værdisætning i forbindelse med optagelse af lån i din bygning eller ejendom.

Se mere om tagaltaner ved at klikke her.

Fransk altan

En fransk altan kan nemmest betegnes som modsætningen til en facadealtan. Med det menes at en fransk altan teknisk set slet ikke er en altan, hvilket skyldes at en fransk altan ikke er opbygget med en udbygning eller afsats, som normalt kendetegner altaner.

I stedet er en fransk altan kendetegnet ved at dens altandøre åbner ind af, og at der ikke er et altangulv eller afsats at træde ud på. For at forhindre nedstyrtning er der blot monteret et gelænder.

Der kan være flere grunde til at vælge en fransk altan, da det er en meget billig løsning, som samtidig, ligesom alle andre altaner, giver mulighed for et bedre lysindfald og indeklima i dit hjem.

Oftest vil det dog være grundet begrænsninger i byggereglementet for den pågældende bygning, der er afgørende for at der ikke kan monteres en almindelig altan. I sådanne tilfælde er en fransk altan den eneste løsning.

Se mere om franske altaner ved at klikke her.

Spansk altan

En spansk altan ligner meget en fransk altan, men har dog den afgørende forskel, at der ved en spansk altan vil være en lille afsats der kan trædes ud på, og i nogle tilfælde plads til, at der kan placeres en lille taburet eller bord.

Man kan derfor se på en spansk altan som en mellemting mellem almindelige og franske altaner. Du får altså ikke den ekstra plads der kendetegner facade- og tagaltaner, men du har til gengæld lidt større mulighed end ved den franske.

Se mere om spanske altaner ved at klikke her.

Kan du selv montere en facadealtan

At montere en facadealtan er på ingen måder en nem opgave, og der er store krav til at altanen monteres korrekt, så der ikke opstår risiko for sammenstyrtninger. Derfor anbefaler vi til enhver tid at du lader en professionel om at montere din facadealtan, så du på den måde er sikret et tilfredsstillende, holdbart og vigtigst af alt, sikkert resultat.

Ønsker du et tilbud på montering af din nye facadealtan, så anbefaler vi at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Det er hurtigt og nemt, og som nævnt helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Facadealtan pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Det er nemt, hurtigt og som sagt helt gratis at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, som herefter vil påtage sig ansvaret med at finde tre håndværkere med uforpligtende tilbud på din opgave. Du slipper altså for alt besværet ved selv at skulle ud og lede efter en håndværker med et tilbud.

I tillæg til det besvær du sparer væk, så vil du også opnå to klare økonomiske fordele når du benytter dig af 3byggetilbud.dk. For det første vil du ofte modtage meget prisvenlige tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvilket skyldes at håndværkerne vil være i indbyrdes konkurrence med hinanden om at vinde din opgave. Det vil ofte få dem til at sænke deres priser, hvilket afspejler sig i de fordelagtige tilbud du vil få gennem 3byggetilbud.dk.

Dertil vil du også få en entreprisegaranti med på din opgave, der dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Entreprisegarantien er dermed din økonomisk sikring der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk