Fransk altan pris

Fransk altan pris – information om priser og fordele ved en fransk altan

En fransk altan er en fordel ved bygninger hvor der ikke er plads til en almindelig altan. Det kan være fordi der for kort til en modstående bygning, eller andre former for forhindringer.

Mangler du selv plads til at få opbygget en almindelig altan, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får et overblik over franske altaner, herunder information priser og fordele ved franske altaner.

Ønsker du hjælp til at opbygning af din nye franske altan, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. På den måde sparer du al besværet væk ved selv at skulle finde en altanmontør, alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Fransk altan

Fransk altan pris

Franske altaner er blandt de billigste typer altaner, hvilket skyldes at der ikke er behov for en afsats, og at der derved spares en masse arbejde væk da der ikke skal opføres en udbygning med altan.

Alt afhængig af opgavens omfang, de enkelte håndværkeres priser, altandøren mv. så vil prisen på en fransk altan være i omegnen af 40.000 – 80.000 kr.

Bemærk at ovenstående pris er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de derfor vil være forbundet med usikkerhed. Vil du gerne have en mere reel pris på din franske altan, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af fransk altan hos 3byggetilbud.dk

Du kan hurtigt og nemt få tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, så modtager du dine tre tilbud inden for tre arbejdsdage.

En af de store fordele du opnår ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, er at priserne på det tilbud du vil få ofte er lavere, end prisen på de tilbud du ville få af andre veje. Det skyldes den store konkurrence håndværkerne imellem om at vinde din opgave, der ofte vil resultere i at håndværkerne sænker priserne i deres tilbud.

Du opnår også en anden stor økonomisk fordel når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, da der følger en entreprisegaranti med på opgaven, som er din økonomiske sikring i tilfælde af fejl og mangler. Entreprisegarantien dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en fransk altan

En fransk altan er kendetegnet ved at altandøren altid åbner indad, og at der ikke er en afsats, eller en egentlig altan, der kan trædes ud på. En fransk altan består altså udelukkende af et gelænder, der forhindrer nedstyrtning, og har altså ikke noget altangulv.

Behovet for en fransk altan kan eksempelvis skyldes pladsmangel på bygningen, er fordi der gælder specielle regler og krav om, at der i kun må opbygges franske altaner. Det kan være fordi at en almindelig altan ville påvirke lysindfaldet negativt hos underboen. Ønsket om en fransk altan kan også komme på baggrund af et spørgsmål om økonomi.

Fordele ved en fransk altan

Der er flere fordele ved at vælge en fransk altan. Se mere om nogle af fordelene nedenfor, og se om en fransk altan kunne være noget for dig.

 • Den billigste type altan: Franske altaner er den billigste type altan du kan få, og er derfor det prisvenlige valg af løsning til en ny altan.
 • Få begrænsninger: En fransk altan kommer med få begrænsninger, da en fransk altan kan opføres på alle typer bygninger. Det gælder ikke mindst på lejligheder, hvor der ofte gælder love og regler om, at opførelsen af en altan ikke må reducere underboens lysindfald med mere end 10%.
 • Bedre lysindfald og indeklima: Med en fransk altan opnår du et forbedret lysindfald i dit hjem, samtidig med at de åbne altandøre vil sikre en bedre udluftning og indeklima.
 • Værdistigninger på din ejendom: Der vil være værdistigninger forbundet med opførelsen af en fransk altan på din ejendom. Det vil eksempelvis betyde at du kan sælge til en højere pris, eller øge størrelsen på de lån du kan tage i din ejendom.

Skal du vælge fransk altan eller spansk altan

En spansk altan kan ses på som en udbygget fransk altan, hvilket vil sige at en spansk altan har en lille afsats man kan træde ud på. Afhængig af størrelsen giver det mulighed for at have en lille taburet, et lille bord, eller som sagt bare muligheden for at træde ud i den friske luft.

Hvis dette er ønsker eller behov du gerne vil have opfyldt, så kan der være god ide i at undersøge mulighederne for, at du kan få en spansk altan i stedet for en fransk. Vær dog opmærksom på at spanske altaner er dyrere i prisen end de franske altaner.

Se mere om spanske altaner ved at klikke her.

Andre typer altaner

Går du med ønsker og behov om en større altan, der både giver mulighed for ophold, men også indretning med borde, stole og andet, så vil det være nødvendigt med en de mere almindelige eller traditionelle typer af altaner. Overordnet set kan du vælge mellem en facadealtan og en tagaltan. Dertil er der muligheden for en tagterrasse under de rette omstændigheder.

Facadealtan

En facadealtan henviser til de altaner der udbygges på en bygnings facade, og er det de fleste tænker på ved ordet altan. En facadealtan kommer i flere størrelse og former, men fælles for dem er at de er en udbygget del af en bygnings facade.

Fordelene ved en facadealtan er den større mulighed for ophold på altanen, som kan indrettes med møbler og andet. Det giver blandt andet nemmere og bedre adgang til ophold i solen, sammenlignet med franske og spanske altaner.

Det vil dog ikke være i alle tilfælde at det vil være muligt at få en facadealtan, da der eksempelvis kan være krav og regler om, at der ikke må udbygges med altaner på en bygning af respekt for underboens lysindfald.

Se mere om facadealtaner ved at klikke her.

Tagaltan

Mange anser tagaltanen for den bedste altan, da den giver det bedste dagslys hele dagen, og da den aldrig vil være forstyrret af altaner ovenover. Samtidig er tagaltaner ofte meget flotte tilføjelser til en bygning, og kan derfor være med til at øge salgsværdien betragteligt.

Du opnår flere af de samme fordele ved en tagaltan som ved en facadealtan, hvor fordelene inkluderer den større tilgængelighed for ophold, indretning og plads, men vil samtidig ofte give mulighed for ophold i solen i flere timer om dagen, sammenlignet med facadealtaner, og i særdeleshed franske og spanske altaner.

Der kan ved tagaltaner ligesom ved facadealtaner være krav og regler der gælder, der gør at det ikke er muligt at få opført en tagaltan. Det gælder på samme måde også ved regler og krav om, at der ikke må udbygges med altaner af respekt for underboens lysindfald.

Se mere om tagaltaner ved at klikke her.

Kan du selv opbygge en ny fransk altan

En fransk altan er vel nok den nemmeste type altan at opbygge, da der ikke skal udbygges en egentlig altan, men blot opsættes altandør og gelænder til at forhindre nedstyrtning. Det lyder dog som en nemmere opgave end det i realiteten er.

Der er nemlig mange vigtige forhold at være opmærksom på, og det kræver derfor en vis portion ekspertise og erfaring. Vi anbefaler derfor at du overlader arbejdet til en professionel, så du på den måde er sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Vil du gerne have en pris og et tilbud på din nye franske altan, så kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk til at modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan se mere om fordelene ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk herunder.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Fransk altan

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Når du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, vil du gratis og inden for tre arbejdsdage modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave. Du sparer derved en masse tid og besvær, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde med at finde en håndværker med et tilbud.

I tillæg til den tid og besvær du sparer ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, så vil du også opnå flere økonomiske fordele. For det første vil du få meget prisvenlige tilbud gennem 3byggetilbud.dk, da håndværkerne ved de er i indbyrdes konkurrence med hinanden om at vinde din opgave. Det resulterer ofte i at håndværkerne sænker deres priser, alt sammen til din store økonomiske fordel.

Du vil også få en entreprisegaranti med på din opgave når du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien dækker ved fejl og mangler på din opgave, og er dermed din økonomisk sikkerhed for et tilfredsstillende og veludført stykke arbejde. Der dækkes op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 1. Du kan gratis indsende en opgavebeskrivelse
 2. Herefter modtage du tre billige, fordelagtige og uforpligtende tilbud
 3. Du slipper for besværet ved selv at stå for det opsøgende arbejde
 4. De tilbud du modtager vil være prisvenlige og fordelagtige
 5. Du er økonomisk sikret mod fejl og mangler på din opgave med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk