Nyt tag København

Nyt tag København

Er du på udkig efter en taglægger med et tilbud på et nyt tag i København, så viser vi dig her på siden hvordan, du finder frem til de bedste og billigste tilbud, samt hvor meget det koster, at få et nyt tag i København.

Vil du have tilbud på dit nye tag i København allerede på nuværende tidspunkt, så kan du med fordel få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk, og hvor alt du skal gøre for at få dine tilbud er, at indsende en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag København

Nyt tag København

Hvad koster et nyt tag

Det kan være svært at sige noget om prisen på et nyt tag, uden først at have et mere indgående kendskab til opgaven. Faktorer som størrelsen på taget, typen af tagbelægning, og opgavens generelle kompleksitet, vil alt sammen have afgørende indflydelse på prisen.

Ved et tag på ca. 100 m2 vil prisen på et nyt tag være fra 75.000 kr. og op til 300.000 kr. inklusiv moms, materialer, udgifter til en taglægger, og som sagt alt afhængig af typen af tagbelægning og opgavens generelle kompleksitet.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Da ovenstående priser er vejledende markedspriser kan de ikke sige noget præcist, om hvad prisen vil være på lige netop dit nye tag. Som nævnt ovenfor vil det være nødvendigt først at vide mere om din opgave, før det bliver muligt at sige noget om hvad dit nye tag koster.

Du kan nemt og hurtigt få en pris på dit nye tag gennem en taglægger, ved at at taglæggeren først besigtiger og ser nærmere på din opgave, hvorefter taglæggeren vil afgive et tilbud med pris på dit nye tag og opgave.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag København

Vil du gerne have et tilbud på et nyt tag i København, så opnår du mange gode fordele, hvis du vælger at få dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Du vil ikke mindst få tre gratis tilbud, der samtidig vil være meget prisvenlige og fordelagtige, du undgår samtidig også besværet forbundet med, at du selv skal finde frem til en taglægger med et tilbud på dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag i København – ved at beskrive din opgave og det tag du ønsker, og indsende den via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, får du tre gratis tilbud på et nyt tag i København. Du modtager dine gratis tilbud inden for tre dage, efter at din opgavebeskrivelse er modtaget.

Undgå besværet ved det opsøgende arbejde – du undgår alt besværet der ellers ville være forbundet med, at du selv skulle lede efter en taglægger med tilbud på dit nye tag i København. Du overlader således alt ansvaret til 3byggetilbud.dk, der inden for tre dage vil finde tre taglæggere, alle med et tilbud på dit nye tag.

Billige og fordelagtige tilbud – vælger du at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at få dine tilbud på et nyt tag i København, vil du ofte modtage billigere og mere fordelagtige tilbud, sammenlignet med de tilbud du ville kunne få andre steder. Der er således stor konkurrence om at vinde din opgave, hvilket vil afspejle sig i de billigere og mere fordelagtige tilbud.

Økonomisk forsikring med entreprisegaranti – der medfølger en entreprisegaranti på din opgave, når du har accepteret et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien er en økonomisk forsikring, der dækker i tilfælde af, at dit nye tag leveres med fejl og mangler.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag København