Nyt tag uden undertag

Nyt tag uden undertag

Et undertag er en del af en tagkonstruktionen der har til formål at give ekstra tæthed, så der ikke trænger fugt ind i tagkonstruktionen. Undertaget har altså til formål at give ekstra tæthed, til de tagbelægninger der ikke på egen hånd har den fornødne tæthed.

Det er dog dyrt nok i sig selv at lægge et nyt tag, for slet ikke at tænke på ekstraudgiften til et undertag. Et undertag koster i omegnen af 25-75 kr. pr. m2, så det kan hurtigt vise sig at løbe op i rigtig mange penge. Dertil vil mange huse, såsom sommerhuse, ofte ikke have den nødvendige plads der skal til, for at lægge et undertag under selve taget.

Det er dog muligt at få lagt et nyt tag uden undertag, som mange gange vil være den bedre løsning. Der findes nemlig flere tagtyper der ikke kræver et undertag, da de i sig selv vil have den fornødne vandfasthed og tæthed.

Har du mulighed for at lægge dit nye tag uden et undertag, så kan der være mange penge at spare. Vil du gerne vide mere om dine muligheder med et nyt tag uden undertag, så læs med her hvor vi giver råd og vejledning, samt information om priser om nyt tag uden undertag.

Ønsker du en pris og et tilbud på dit nye tag, så kan du hurtigt og nemt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din tagbelægning hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tre tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag

Nyt tag uden undertag

Pris på nyt tag uden undertag

Afgørende for hvilke tagtyper der kan anvendes ved tagbelægninger uden undertag er, at taget har den fornødne tæthed og vandfasthed. Til dette formål anbefaler vi at benytte enten tagpap, ståltag eller eternittag. Ved ståltage er det dog nødvendigt at bemærke, at producenterne anbefaler at der som minimum anlægges et kondensfang.

Prisen på et nyt tagpaptag uden undertag

Prisen på et nyt tagpaptag uden under er i omegnen af 400-1500 kr. pr. m2.

Prisen på et nyt ståltag uden undertag

Prisen på et nyt ståltag uden undertag er i omegnen af 800-1200 kr. pr. m2.

Prisen på et nyt eternittag uden undertag

Prisen på et nyt eternittag uden undertag er i omegnen af 300-1200 kr. pr. m2.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en reel pris og tilbud på et nyt tag uden undertag, så kan du med fordel indhente tre tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk, alt sammen ganske gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, vil du inden for tre arbejdsdage modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Du sparer altså al tiden og besværet væk, da du slipper for selv at skulle stå for det opsøgende arbejde.

Dertil vil du få rigtig gode tilbud til prisen når du benytter dig af 3byggetilbud.dk, da taglæggerne ved de er i skarp konkurrence om med hinanden om at vinde din opgave, hvilket ofte får dem til at sænke deres priser. Der medfølger derudover entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler på opgaven.

Fordele ved 3byggetilbud.dk:

  • Det er nemt og hurtigt at benytte
  • Det er gratis og uforpligtende
  • Du er økonomisk sikret ved fejl og mangler
  • Du får gode tilbud til prisen

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag

Hvilken tagtype skal du vælge

Vi anbefaler som sagt at du vælger en tagbelægning i enten tagpap, stålplader, eller eternit. Disse tagtyper behøver nemlig ikke et undertag, da materialerne som taget er opbygget i er velegnet til dette formål. Der er dog modifikationer ved ståltage der gør, at det mange gange er nemmest at anvende enten tagpap eller eternit.

Tagpaptag

Tagpap er blandt de mest populære tagtyper i Danmark, og med god grund. Med tagpap får du nemlig et stærkt og tæt materiale med en levetid på helt op til 50 år. Samtidig er tagpap meget nemt at montere og relativt billigt, så der er mange gode grunde til at vælge et tag i tagpap, hvis du skal have lagt et nyt tag uden undertag. Vær dog opmærkom på at tagpap kræver et underlag, da tagpap skal klæbes eller brændes fast til underlaget.

Se mere om tagpaptag ved at klikke her.

Eternittag

Eternit er en anden god løsning til tagbelægninger uden undertag. Eternit kommer med mange af de samme fordele som tagpap, da eternit også er en relativ nem tagbelægning at montere, samtidig med at være et stærkt og holdbart materiale. Prismæssigt er eternittage også et relativt billigt tag. Levetiden er lidt kortere på eternittage sammenlignet med tagpap, men der er stadig en forholdsvis lang levetid på omkring 30 år på et eternittag.

Se mere om eternittage ved at klikke her.

Ståltag

Ståltag kan du også med fordel benytte uden et undertag. Ståltage er meget lette, og samtidigt meget stærke og holdbare. Ståltage giver derudover stor mulighed for at varierer udtrykket i din tagbelægning, da ståltage kommer i mange forskellige farver, former, designs og udstryk.

Se mere om ståltage ved at klikke her.

Hvilken tagtype skal du vælge

Om du skal vælge tagpap eller eternit kan langt hen ad vejen komme ud på et, men der er dog nogle forskelle der er værd at overveje.

Ønsker du den længste levetid på taget bør du vælge tagpap, da levetiden er helt op til 20 år længere på tagpap. En anden fordel ved tagpap er ved flade tage, hvor tagpap mere eller mindre er den eneste mulige tagbelægning. Fordelene ved eternit er den større styrke og modstandsdygtighed overfor slitage, samt den brandhæmmende kvalitet som eternit besidder.

Gør-det-selv eller professionel taglægger

Om du kan lægge dit nye tag uden undertag som et gør-det-selv projekt, afhænger ikke mindst af hvilken tagtype du vælger. Tagpap eksempelvis kan man godt klare selv, så har du mod på et gør-det-selv projekt, så er der god mulighed for det.

Vi anbefaler dog at du lader en professionel taglægger om arbejdet, især hvis der er tale om tagbelægninger af større bygninger eller huse, som eksempelvis din bolig. Et tag er nemlig en dyr investering, og det er derfor vigtigt at arbejdet udføres korrekt, så man undgår en masse unødige udgifter. Med en professionel taglægger er du meget bedre sikret, at dit tag lægges korrekt i første forsøg, og at du undgår skader som følge af en forkert tagbelægning.

Hvis du ønsker at få et tilbud og pris på din tagbelægning af nyt tag uden undertag, så kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag hos 3byggetilbud.dk

Når du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, så påtager 3byggetilbud.dk sig det videre ansvar med at finde tre taglæggere med tilbud på din opgave. Alt sammen helt gratis og uforpligtende, og inden for kun tre arbejdsdage.

Du sparer altså en masse tid og besvær væk, ved ikke selv at skulle stå for det opsøgende arbejde med at finde en taglægger med tilbud, men du opnår også andre gode fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

For det første vil prisen på de tilbud du får gennem 3byggetilbud.dk være meget fordelsagtige, hvilket hænger sammen med at taglæggerne er i stor indbyrdes konkurrence om at vinde din opgave. Det fører ofte til at taglæggerne vil sænke priserne i deres tilbud, for på den måde at have større chance for at vinde din opgave.

Når du takker ja til et tilbud gennem 3byggetilbud.dk får du dertil en entreprisegaranti med, som dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikring for et tilfredsstillende og veludført arbejdet. Der dækkes for fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det at få 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk

  1. Gå ind på 3byggetilbud.dk
  2. Indsend en opgavebeskrivelse via den gratis opgaveformular på siden
  3. Modtag tre prisvenlige, fordelagtige og uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
  4. Accepter dit foretrukne tilbud og start på den opgave med det samme
  5. Du er økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag uden undertag