Aluminiumsaltan priser

Aluminiumsaltan pris – information om priser og fordele ved en aluminiumsaltan

Aluminiumsaltaner har den fordel til forskel fra stålaltaner og betonaltaner, at aluminium er et lettere og mere prisvenligt materiale at opbygge altaner i. Du får dog stadig et meget holdbart materialer, som i tillæg dertil er næsten vedligeholdelsesfrit.

Af den årsag er aluminiumsaltaner meget alsidige, da de grundet deres lette vægt, kan monteres på alle slags bygningstyper, da de ikke vil belaste bygningsværket i samme grad som stålaltaner og især betonaltaner.

Det lettere og mere alsidige materiale, den billigere pris, og at aluminium er stort set vedligeholdelsesfrit gør, at aluminiumsaltaner er meget populære. Går du selv med tanker om at få monteret en ny altan, så kan der være gode grunde til at vælge at montere din altan som en aluminiumsaltan.

Ønsker du et tilbud på monteringen af din nye aluminiumsaltan, så anbefaler vi at du får tre uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage – alt sammen helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Aluminiumsaltan

Aluminiumsaltan pris – hvad koster en aluminiumsaltan

Aluminium hører til blandt de billigste materialer at opbygge en altan i, så allerede her er der tale om en billigere altan. Den endelige pris vil dog først og fremmest afhænge af hvilken type altan du vælger at montere. Vi ser i det følgende nærmere på priserne for facadealtaner, spanske altaner, og franske altaner i aluminium.

Prisen på en facadealtan i aluminium

Prisen på en facadealtan vil være både være afængig af størrelsen, indkøb af materialer, samt af den enkelte håndværkers priser for monteringen, men vil som regel være i omegnen af 140.000 kr. inklusiv moms, for en facadealtan på 1,5 x 3 meter.

Prisen på  en spansk altan i aluminium

Prisen på en spansk altan i aluminium er væsentligt lavere, sammenlignet med prisen på en facadealtan i aluminium. Afhængig af opgavens omfang, indkøb og materialer, og den enkelte håndværkers priser, vil prisen på en spansk altan være i omegnen af 50.000 – 75.000 kr. inklusiv moms.

Prisen på en fransk altan i aluminium

En fransk altan i aluminium er den billigste aluminiumsaltan du kan få monteret, og vil alt afhængig af opgavens omfang, indkøb af materialer, og den enkelte håndværkers priser, være i omegnen af 40.000 – 50.000 kr. inklusiv moms.

Bemærk at ovenstående priser er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de derfor vil være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en mere reel pris på din altan, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud på din nye altan hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af en ny aluminiumsaltan hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave, kan du gratis, nemt og hurtigt få tre uforpligtende tilbud på montering af din nye aluminiumsaltan. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

Du sparer altså en masse tid og besvær ved at overlade ansvaret med at finde håndværkerne til 3byggetilbud.dk, men derudover opnår du også flere gode økonomiske fordele.

For det første vil de tilbud du får været meget prisvenlige, da håndværkerne ved de er i indbyrdes konkurrence med hinanden om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at de sænker priserne i deres tilbud.

Dertil får du en entreprisegaranti med på din opgave der dækker i tilfælde af fejl og mangler. Entreprisegarantien er din økonomiske sikring for et tilfredsstillende og holdbart resultat, og dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en aluminiumsaltan

En aluminiumsaltan er som navnet antyder en altan der er opbygget i aluminium. Der er flere gode grunde og fordele ved at vælge aluminium i opbygningen af din altan. Det vil dog som oftest kun være gelænderet der er opbygget i aluminium, da bunden vil være opbygget i det mere robuste og stærke stål.

På mange områder minder aluminiumsaltaner om stålaltaner, men med den forskel, at aluminium er et lettere materiale, og at aluminium giver et anderledes mere råt og industrielt look. Grundet den lavere vægt er aluminium særligt velegnet ved skrøbeligere og ældre bygninger, der ikke tåler en alt for stor belastning i bygningsværket.

Fordele ved en aluminiumsaltan

Der er som allerede beskrevet flere fordele og gode grunde til at vælge en aluminiumsaltan. Nedenfor har vi samlet nogle af de største fordele ved en aluminiumsaltan.

 • Et lettere materiale end stål gør materialet mere alsidigt
 • Aluminium er et billigere materiale end stål
 • Giver et anderledes råt og industrielt look

Aluminiumsaltan pris

Typer af aluminiumsaltaner

Der findes flere forskellige typer af altaner der kan opbygges i aluminium. I det følgende ser vi nærmere på det mest almindelige typer af aluminiumsaltaner, navnligt facadealtaner, tagaltaner, spanske altaner og franske altaner.

Facadealtaner

Facadealtaner er de klassiske udbyggede altaner der hænger på en bygnings facade. Denne type altan giver den største mulighed for plads og ophold, sammenlignet med de spanske altaner og franske altaner, men er samtidig også den dyreste af de tre typer altaner.

Se mere om facadealtaner ved at klikke her.

Tagaltaner

Tagaltaner er som sådan ikke en bestemt type altan, men henviser derimod blot til de altaner, der monteres som en del af en bygningstagkonstruktion. En tagaltan kan således både være en almindelig udbygget altan, samt en spansk altan eller en fransk altan. Det afgørende er som nævnt blot, at altanen er monteret i bygningens tagkonstruktion.

Se mere om tagaltaner ved at klikke her.

Spanske altaner

En spansk altan kan bedste betegnes som en formindste altan, hvor der ikke er særlig meget plads at opholde sig på. Som oftest vil der være tale om en mindre afsats, hvor der højst vil være plads til lige at træde ud på, samt mindre genstande som taburetter og mindre borde.

Se mere om spanske altaner ved at klikke her.

Franske altaner

Franske altaner henviser til de typer altaner hvor der hverken er et decideret altangulv eller afsats, hvor det er muligt at træde ud eller opholde sig på. I stedet består en fransk altan blot af altandøre, der altid åbner indad, samt et gelænder der er sat op for at forhindre nedstyrtninger. Franske altaner er den klart billigste type altan at få monteret.

Se mere om franske altaner ved at klikke her.

Kan du selv stå for montering af en aluminiumsaltan

Alt afhøngig af hvilken type altan du vil montere, kan du muligvis godt selv stå for monteringen. Det gælder især for de mindre typer altaner som de spanske altaner og franske altaner.

Det kræver dog en smule håndværker erfaring og ekspertise, og vi fraråder på det kraftigste at du selv står for montering af de større og mere almindelige typer af altaner. Generelt anbefaler vi at du lader en professionel om at stå for arbejdet med at montere din nye aluminiumsaltan.

Ønsker du et tilbud med pris på montering af din nye aluminiumsaltan, så kan du med fordel få tre helt gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil 3byggetilbud.dk finde tre håndværkere med tilbud og pris på din opgave inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Aluminiumsaltan pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Når du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, påtager 3byggetilbud.dk sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper dermed for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din opgave.

Derudover opnår du klare økonomiske fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du først og fremmest er sikret meget prisvenlige tilbud. Det skyldes at håndværker ved de er i konkurrence med hinanden om at vinde din opgave, hvilket ofte vil resultere i at de sænker priser i deres tilbud på for at vinde din opgave.

Derudover medfølger der en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, som dækker ved fejl og mangler på opgaven på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikring for et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk