Loft til kip pris

Loft til kip pris: Sådan får du altid den bedste loft til kip pris – og information og fordele mm.

Et loft til kip er en velegnet løsning til dig der ønsker meget højde i din bolig. Et loft til kip vil nemlig gøre at det normale vandrette loft, vil blive fjernet, sådan at loftet nu følger tagets hældning op til tagryggen, eller kip. Den store fordel er som sagt den ekstra rumhøjde, der giver en større rummelighed, og som samtidig kan betyde et bedre lysindfald, da der er muligheder for at installere ovenlysvinduer.

Ca. pris for loft til kip er 1000 – 2500 kr. pr. m2. Priserne er inklusiv materialer, nedrivning af loft, spær og isolering.

Der er samtidig mulighed for at loft til kip giver en stigning i værdien af din bolig, især i sammenhæng med ovenlysvinduer – hvilket kan vise sig at være en stor økonomisk fordel ved et senere salg af din bolig. Det er værd at tænke ind ift. loft til kip pris. Du kan se meget mere om loft til kip her på siden, hvor du blandt andet også får information om fordele ved loft til kip og loft til kip pris.

Vil du allerede nu kende præcise priser på loft til kip i din bolig, så bør du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip på 3byggetilbud.dk. Det er super nemt og hurtigt, tager ca. 1½ minut og så står du kort tid efter med 3 tilbud og loft til kip priser. Klik på knappen og kom i gang.

Klik her og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip

Loft til kip

Loft til kip pris – hvad koster loft til kip

Prisen på loft til kip er ikke mindst afhængig af hvilken spærkonstruktion der anvendes. I det følgende ser vi nærmere på priserne for hanebåndsspær og gitterspær.

Prisen for loft til kip med hanebåndsspær i omegnen af 1000 – 1500 kr. pr. m2. Prisen for loft til kip med gitterspær koster i omegnen af 2000 – 2500 kr. pr. m2. Priserne er inklusiv materialer, nedrivning af loft, spær og isolering.

Bemærk at ovenstående er vejledende markedspriser, og at priserne derfor kan og vil være forbundet med usikkerheder. Du får bedst en mere reel pris på loft til kip, ved at få et tilbud på din opgave.

Du kan nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave på 3byggetilbud.dk, hvor alt du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse helt gratis. Herefter vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med at finde tre uforpligtende tilbud med pris på din opgave, alt sammen inden for tre arbejdsdage.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip på 3byggetilbud.dk

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip på 3byggetilbud.dk

Du kan nem, hurtigt og helt gratis modtage tre uforpligtende tilbud på loft til kip på hos 3byggetilbud.dk. Du skal blot indsende en beskrivelse af din opgave, samt dine kontaktoplysninger, og så vil 3byggetilbud.dk inden for tre arbejdsdage finde tre uforpligtende tilbud på din opgave.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk vil du ofte modtage meget fordelagtige tilbud, på både tilbuddenes priser og fordele. Det skyldes den store konkurrence om at vinde din opgave, hvilke ofte leder til lavere priser og mange andre gode fordele, som du ikke ville kunne få andre steder.

Dertil er du økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti, hvilket er en stor fordel for dig som køber. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave, og dækker på fejl og mangler op til 35.000 kr, for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Du kan helt gratis indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
 • Det er nemt og hurtigt at indsende din opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
 • Du slipper for en masse besvær da du ikke selv skal lede efter dine tilbud
 • Tilbuddene du vil få er ofte meget fordelagtige på deres priser og fordele
 • Tilbuddene du vil få er uforpligtende og det koster dermed ikke noget at takke nej
 • Økonomisk sikring i tilfælde af fejl og mangler med den medfølgende entreprisegaranti

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip på 3byggetilbud.dk

Fordele ved loft til kip

Ved at få lavet loft til kip i din bolig vil du opnå flere gode fordele. For det første kan et loft til kip skabe ekstra plads og rummelighed i din bolig, og kan på den måde få mindre og trængte boliger til at fremstå større.

Du kan ved at montere ovenlysvinduer i dit loft til kip derudover opnå andre gode fordele. Ovenlysvinduer i loft til kip vil nemlig give et meget bedre lysindfald, sammenlignet med vinduerne i dine facade. Det større, og anderledes, lysindfald kan på den måde på give bedre lys, men også spare dig for penge på elregningen, da behovet for kunstigt belysning vil blive reduceret.

Der er også fordele at opnå i dit indeklima, hvilket hænger sammen med din forbedrede udluft i ovenlysvinduer i loft til kip. Varmen vil nemlig stige opad og lægge sig under taget. Med et ovenlysvindue kan du åbne vinduet, og på den måde slippe al den varme luft ud. Det er en effektiv måde at slippe af med overskydende varme på, og kan være særligt fordelagtigt på de rigtig varme sommerdage.

Det er også værd at bemærke de økonomiske fordele ved loft til kip, da det kan betyde en stigning i værdien af din bolig. Dette gælder i endnu højere grad hvis du montere ovenlysvinduer, som en del af dit loft til kip.

Fordele ved loft til kip:

 • Giver mere plads og rummelighed i din bolig
 • Er en rigtig god løsning i kombination med ovenlysvinduer
 • Giver bedre lysindfald
 • Giver bedre indeklima
 • Kan øge værdien af din bolig

Loft til kip

Montering af ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer kan gøre en stor forskel på dit loft til kip, da du som beskrevet ovenfor, vil opnå store fordele i både lysindfald og indeklima, samt i en stigning i værdien på din bolig. Vi anbefaler derfor at du ser nærmere på dine muligheder for at få monteret ovenlysvinduer, hvis du alligevel skal have lavet loft til kip.

Der findes flere forskellige typer af ovenlysvinduer, men en loft til kip der følger hele husets længde, vil især velegnet til rytterlys. Rytterlys er en sammensætning af flere ovenlysvinduer på en lang række, der er blandt de ovenlysvinduer der kan give det bedste og største lysindfald.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at se mere om ovenlysvinduer på dit loft til kip, så kan du med fordel se mere lige nedenfor, hvor vi har set nærmere på ovenlysvinduer, herunder på priser og fordele ved ovenlysvinduer.

Se mere om ovenlysvinduer ved at klikke her.

Værd at vide om isolering

Vær opmærksom på at der i Bygningsreglementet gælder regler og krav om, at der i forbindelse med renoveringer i tager, er krav om at der skal efterisoleres. Det gælder dog kun hvis investeringen er rentabel.

Det vil sige at du kun skal efterisolere såfremt investering kan betale sig over tid, og på den måde være en rentabel investering. Det gælder i sagens natur også kun, hvis din eksisterende isolering ikke lever op til de gældende standarder.

Se mere om loftisolering ved at klikke her.

Loft til kip

Kan du selv stå for at lave loft til kip

Har du håndværker erfaring kan du godt selv stå for at lave et loft til kip, men det kræver som sagt en del erfaring, ikke mindst inden for arbejde med loft og tag. Et loft til kip er dertil både en forholdsvis dyr investering, samt en investering der har stor betydning for tilstanden på dit hus. Bliver loft til kip ikke lavet korrekt, kan det således øge risikoen for skader på hele bygningskonstruktion, der vil betyde ekstra store udgifter i forbindelse med renovering,

Vi anbefaler derfor på det kraftigste at du benytter dig af en professionel håndværker. På den måde er du nemlig bedst sikret et tilfredsstillende resultat i første omgang, og slipper derfor for en masse ekstra udgifter, hvis du selv har stået for at lave loft til kip, og dit loft til kip ikke er blevet lavet korrekt.

Du finder nemmest en professionel håndværker ved at sende en beskrivelse af din opgave din til 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at benytte opgaveformularen på deres hjemmeside, hvilket er nemt og hurtigt, hvorfor du vil modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage – alt sammen ganske gratis.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip på 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave på 3byggetilbud.dk

Det er nemt og hurtigt, og tilmed helt gratis, at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, og derigennem modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil du inden for tre arbejdsdage modtage dine tilbud.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk vil du første og fremmest sparer en masse besvær, da du ikke selv skal stå for at finde frem til tilbud på din opgave, men du opnår derudover flere andre gode fordele.

For det første vil de tilbud du modtager ofte være meget fordelagtige på deres priser og fordele. Det hænger sammen med at håndværkerne der afgiver tilbud, ved de er i konkurrence med andre håndværkere om at vinde din opgave. Det vil ofte resultere i at håndværkerne sænker deres priser, og tilbyder mange gode fordele i de tilbud de afgiver.

Vil der ved leveringen af din opgave være fejl og mangler, vil du gennem 3byggetilbud.dk være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti. Entreprisegarantien er en klar økonomisk fordel, og er den sikkerhed for et tilfredsstillende og holdbart resultat, der dækker ved fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det at få 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk

 1. Gå ind på 3byggetilbud.dk
 2. Benyt den gratis opgaveformular og indsend en beskrivelse af din opgave
 3. Du modtager tre billige og uforpligtende tilbud på din opgave inden for kun tre arbejdsdage
 4. Vælg det tilbud der passer dig bedst og kom i gang med din opgave med det samme
 5. Du vil være økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på loft til kip på 3byggetilbud.dk