Nyt tag garage

Garagetag og tag til carport

Skal du have nyt garagetag eller tag til carport, så kan du med fordel læse med her for gode råd og vejledning, samt information om priser og andet brugbar viden.

Vi ser blandt andet nærmere på nogle af de mest populære tag til garagen eller carporten, samt på priser, og hvordan du finder frem til de bedste tilbud på garagetag og nyt tag til carporten.

Ønsker du professionel hjælp til at lægge dit nye garagetag eller tag til carporten, så anbefaler vi at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af nyt tag til garage eller carport

Nyt tag garage

Hvad er prisen på et nyt garagetag eller tag til carport

Prisen på et nyt garagetag eller tag til carport afhænger af flere ting, først og fremmest af hvilken type tag der skal lægges, men også af opgavens størrelse og omfang, samt af den enkelte taglæggers priser.

Almindeligvis vil prisen på et nyt garagetag eller tag til carport være i omegnen af 500-1000 kr. pr/m2, inklusiv materialer og tagbelægning.

Hvad afhænger prisen af

Prisen afhænger ikke mindst af hvilken type tag der skal lægges, da der er stor prisforskel og sværhedsgrad ved belægning af de forskellige tagtyper.

Derudover vil opgavens størrelse og omfang også have indflydelse på den endelige pris, da større arealer belægning vil koste mere, samtidig med at udfordringer ved tagbelægningen kan få den endelige pris til at stige.

Det vil eksempelvis have indflydelse på opgavens sværhedsgrad, hvor meget hældning der taget skal lægges med. Jo mere hældning, desto sværere er tagbelægningen, og jo højere vil den endelige pris være.

Endeligt vil den enkelte taglægger også have en forskellige timepris, eller give tilbud med forskellige priser på din opgave. Det har derfor også betydning for den endelige pris, hvilken taglægger du vælger til din opgave.

Priseksempel på et nyt tag til en garage eller carport på 25 m2

I det følgende ser vi nærmere på et priseksempel, på et nyt tag til enten garagen eller carporten. Der vil tages udgangspunkt i prisen på en tagbelægning af et “rent tag”, altså en tagbelægning uden større udfordringer.

Prisen på et nyt garagetag eller tag til carport på 25 m2 vil være i omegnen af 15-20.000 kr. inklusiv indkøb af materialer og tagbelægning. Der vil som sagt være tale om en belægning uden større udfordringer, og med normal hældning.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at priserne derfor er forbundet med usikkerhed. Vil du have et rigtigt prisestimat, så anbefaler vi at du indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af nyt tag til garage eller carport

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på garagetag og tag til carport

Hos 3byggetilbud.dk får du nemt og hurtigt tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt garagetag eller tag til carport. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil 3byggetilbud.dk overtage ansvaret med at finde tre taglæggere inden for tre arbejdsdage.

Vælger du en taglægger gennem 3byggetilbud.dk får du en entreprisegaranti med på opgaven. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Med entrepisegarantien er du økonomisk sikret i tilfælde af fejl og mangler på opgaven.

Du opnår også den kæmpe fordel, at de tilbud på vil få gennem 3byggetilbud.dk, ofte vil være bedre i pris end de tilbud du ville kunne få andre steder. Det hænger sammen med at de mange håndværkere der er tilknyttet 3byggetilbud.dk, vil kæmpe indbyrdes om at vinde din opgave, hvilket ofte vil få dem til at sænke priserne i deres tilbud.

Fordele ved 3byggetilbud.dk:

  • Det er nemt og hurtigt at benytte
  • Det er gratis og uforpligtende
  • Du er økonomisk sikret ved fejl og mangler
  • Du får gode tilbud til prisen

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af nyt tag til garage eller carport

Hvilket tag skal du vælge til garagen eller carporten

Er der tale om et tag med en lav hældning, kan du mere eller mindre benytte dig af alle typer tagbelægninger. Vi anbefaler en tagbelægning i enten tagpap eller bølgeeternit. Disse typer tagbelægninger er nemlig særligt velegnede til tage med lav hældning.

Dertil vil der ofte ikke være behov for et isolerende tage på garagen, eller især på carporten, hvilket igen gør tagpap og bølgeeternit til et oplagt valg af taglægning, da de er en billigere løsning sammenlignet med mere isolerende tagtyper.

En tredje mulighed er et trapeztag i stål, eventuelt med en plastikbelægning i plastisol. Ståltaget giver overordnet set de samme fordele som tagpap og bølgeeternit, i forbindelse med tagbelægning af garager, carporte, skure og andre mindre tilbygninger.

Tagbelægning af et fladt tag på garagen eller carporten

Er der tale om tagbelægning af et fladt tag, det vil sige et tag på under 12-14 grader, da bør du udelukkende benytter dig af tagpap eller eternit. Disse typer af tagbelægninger giver nemlig den bedste beskyttelse på flade tage.

Se mere om fladt tag ved at klikke her.

Behov for udskiftning eller reparation af eksisterende tag

Inden du tager beslutningen om at udskifte dit tag, kan det være en god idé at se på muligheden for at nøjes med en reparation af det eksisterende tag.

Er du i tvivl om hvorvidt dit garagetag eller tag på carport trænger til en udskiftning, eller kan nøjes med en reparation, kan du med fordel rådføre dig hos en fagmand. Der kan potentielt være mange penge at spare ved at nøjes med en reparation.

Det kan også være at det ikke kun er taget der har behov for en udskiftning, men også hele garagen eller carporten. Skal du alligevel i gang med en renovering af taget, kan du undersøge muligheden for en total renovering af hele garagen eller carporten.

I sidste ende kan det også være et spørgsmål om budget. Det er selvsagt meget billigere at lægge taget selv, end det er at få professionel hjælp til at lægge taget.

Gør-det-selv eller professionel hjælp

Tage med tagpap, eternit eller stålplader til garagen eller carporten er ikke blandt de sværere tagbelægninger, så har man mod på det, kan man med lidt viden eller erfaring på området, godt selv stå for tagbelægning af disse typer af tagbelægninger.

Vi anbefaler dog at du får hjælp af en professionel håndværker, i tilfælde af at du er uerfaren eller uvidende på området, eller hvis du som minimum ikke har hænderne skruet ordentligt på.

Ved at gøre brug af en professionel håndværker vil du nemlig være sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat. Det kan betale sig i længden, da udgiften til at lægge et nyt tag vil være høj, såfremt med selv lægger et tag, der ikke bliver lagt korrekt.

Skal du bruge professionel hjælp til belægningen af dit nye tag til garagen eller carporten, så kan du med fordel indhente tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af nyt tag til garage eller carport

Nyt tag garage

Find din næste taglægger og få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Du kan nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk

Når du har indsendt en beskrivelse af din opgave vil 3byggetilbud.dk kontakte, med henblik på at afklare praktiske informationer. Herefter overtager de ansvaret med at finde tre taglæggere med et tilbud, alt sammen inden for tre arbejdsdage. Du slipper altså for en masse besvær ved selv at skulle bruge tid på at finde en taglægger.

Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk får du dertil en entreprisegaranti på din opgave. Entreprisengarantien dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Du er dermed økonomisk sikret når du vælger en taglægger gennem 3byggetilbud.dk.

Der er også den store fordel at de tilbud du modtager gennem 3byggetilbud.dk, ofte vil være bedre i prisen end de tilbud du ville kunne få andre steder. Det er de fordi, at der er stor konkurrence om at vinde din opgave, hvilket får taglæggerne til at sænke deres priser.

Så nemt er det at få 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk

  1. Gå ind på 3byggetilbud.dk
  2. Benyt den gratis opgaveformular og indsend en beskrivelse af din opgave
  3. Du modtager tre billige og uforpligtende tilbud på din opgave inden for kun tre arbejdsdage
  4. Vælg det tilbud der passer dig bedst og kom i gang med din opgave med det samme
  5. Du vil være økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af nyt tag til garage eller carport