Nyt tag Horsens

Nyt tag Horsens

Går du med tanker om at få et nyt tag i Horsens, og vil du i den forbindelse gerne vide mere om priser og hvor du får de bedste tilbud, så kan du med fordel læse med videre her på siden, da du finder alt den information du skal bruge.

Du kan også få tilbud på et nyt tag i Horsens allerede nu, da du hurtigt og nemt kan få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk. Du skal således blot indsende en opgavebeskrivelse, og så modtager du dine gratis tilbud på et nyt tag i Horsens, inden der er gået maksimalt tre arbejdsdage.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Horsens

Nyt tag Horsens

Hvad koster et nyt tag

Prisen på et nyt tag vil variere meget og vil ikke mindst afhænge af, hvor stort dit tag er, hvilken type tagbelægning du vælger, samt af sværhedsgraden ved tagbelægningen. Det er derfor svært at sige noget om hvad et nyt tag koster, uden på forhånd at vide mere om opgaven.

Et nyt tag på ca. 100 m2 vil koste fra 75.000 kr. for de billigere tagbelægninger, og op til 300.000 kr. for de dyrere tagbelægninger, inklusiv moms og materialer, samt udgifter forbundet med en taglæggers arbejdskraft.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Ovenstående priser er vejledende markedspriser, og de kan derfor ikke sige noget konkret om prisen på dit eget nye tag. Der er som sagt mange faktorer der spiller ind på prisen, og det er derfor nødvendigt, at skulle vide mere om din opgave på forhånd, før det bliver muligt at sige noget om en konkret pris.

Vi anbefaler at du får en taglægger til at se nærmere på din opgave og dit nye tag, såfremt du ønsker at få en mere reel pris. Ved at få en taglægger til at se nærmere på din opgave, kan du få et tilbud med pris på dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Horsens

Hvis du gerne vil have tilbud på et nyt tag i Horsens, så anbefaler vi at du får dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk. På 3byggetilbud.dk får du tre gratis tilbud på dit nye tag, helt uden selv at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde, samt mange andre gode fordele.

Gratis tilbud på nyt tag – for at få tre gratis tilbud på et nyt tag, kan du nemt og hurtigt indsende en beskrivelse af din opgave, ved at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk. Du modtager dine gratis tilbud inden for tre dage.

Slip for opsøgende arbejde – da du kan få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk, ved blot at indsende en opgavebeskrivelse, kan du på den måde undgå alt besværet og arbejdet forbundet med, at du selv skulle lede efter en taglægger med et tilbud på dit nye tag.

Fordelagtige tilbud – de tilbud du vil modtage gennem 3byggetilbud.dk vil ofte være mere fordelagtige, end de tilbud du ellers ville kunne få andre steder. Det hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave, der vil få taglæggerne til at tilbyde lavere priser og andre gode fordele.

Økonomisk forsikring – der medfølger en økonomisk forsikring i form af en entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er dermed din økonomisk forsikring for, at du ender med et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Horsens