Nyt tag med nye spær

Nyt tag med nye spær – information om priser og fordele ved nyt tag med nye spær

Med tiden kan det ikke undgås at din boligs tagkonstruktion vil slides til, og der vil være behov for en renovering. Derfor kan der mange gange være fordelagtigt at skifte spær i din tagkonstruktion, hvis du alligevel skal have lagt et nyt tag.

Skal du i forbindelse med din nye tagbelægning have lagt nye spær, så kan du læse med her på siden, hvor du blandt andet finder information om priser på nye spær.

Ønsker du et tilbud på at få lagt nye spær i din tagkonstruktion, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Det er nemt, hurtigt, og som sagt helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med nye spær hos 3byggetilbud.dk

Nyt tag med nye spær

Nyt tag med nye spær pris – hvad koster nyt tag med nye spær

Prisen på et nyt tag med nye spær, vil første og fremmest afhænge af hvilken type tag du skal have lagt, da der er forskellige krav til tagkonstruktionen, alt afhængig af hvilke type tag der lægges.

For de billigste tage med nye spær vil prisen være i omegnen af 1500 kr. pr. m2 inklusiv moms og løn til håndværker. For de dyreste vil prisen være i omegnen af 2500 kr.pr. m2  inklusiv moms og løn til håndværker.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor er forbundet med usikkerheder. Vil du gerne have en mere reel pris på dit nye tag med nye spær, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med spær hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med nye spær hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med nye spær hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk vil du få tre uforpligtende tilbud på din opgave, alt sammen inden for tre arbejdsdage og helt gratis. Du sparer altså en masse tid og besvær, da du ikke selv skal lede efter en håndværker med tilbud på din opgave.

En af de store fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk er, at du ofte vil modtage meget fordelagtige og prisvenlige tilbud på din opgave. Det hænger sammen med den indbyrdes konkurrence håndværkerne imellem om at vinde din opgave, der ofte vil resultere i sænkede priser og gode fordele i de tilbud du vil modtage.

Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk vil du derudover være økonomisk sikret, i tilfælde af der er fejl og mangler på din opgave. Der medfølger nemlig en entreprisegaranti, der dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende din opgavebeskrivelse og modtage tre tilbud
 • Du sparer alt besværet ved selv at skulle finde frem til et tilbud
 • Det går hurtigt da du modtager dine tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • De tre tilbud du modtager er uforpligtende
 • Tilbuddene er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 • Der medfølger en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med nye spær hos 3byggetilbud.dk

Hvad er spær

Spær er hovedelementet i en tagkonstruktion og den del af tagkonstruktionen, der udgør tagkonstruktionens skelet. Spær vil altså være med til at udgøre den bærende del af en tagkonstruktion.

Der findes mange forskellige typer spær og tagkonstruktioner, og der vil være fordele og ulemper alt afhængig af de enkelte typer. Dertil vil de enkelte typer spær og tagkonstruktioner, ofte egne sig bedre til visse typer tagbelægninger. Følgende er et udpluk af nogle af de mange forskellige spær og tagkonstruktioner du kan vælge imellem:

 • Gitterspær
 • Saksspær
 • Fritrumsspær
 • Halvspær
 • Plankespær
 • Bjælkespær

Fordele ved nyt tag med nye spær

Den helt store fordel ved at få et nyt tag med nye spær er, at du ikke skal skifte spær i tagkonstruktionen, kort tid efter du har fået lagt nyt tag. Du undgår derved at skulle betale for en senere renovering af tagkonstruktionen, som indebærer udgifter til en ny tagbelægning.

Det smarteste vil derfor til enhver tid at få lagt nye spær i forbindelse med nye tagbelægninger, såfremt dine spær har en del år på bagen, da du som sagt undgår at skulle udskifte dem få år efter, hvilket vil kræve en renovering af hele din tagkonstruktion.

Hvornår bør du udskifte dine spær

Det er svært at sige noget konkret om hvornår spær bør udskiftes, da der er mange faktorer der over tid vil spille ind på holdbarheden. Du bør dog overveje at udskifte din spær, så snart du opdager fugt og svamp i spær og tagkonstruktion.

Du bør også undersøge tilstanden på dine spær og tagkonstruktion, hvis tagkonstruktionen har mange år på bagen. Det gælder især hvis taget nærmer sig afslutningen på den anbefalede levetid.

Er du i tvivl om hvorvidt dine spær trænger til at blive udskiftet, kan du med fordel forhøre dig hos en fagmand, der efter aftale kan komme ud og besigtige dine spær og tagkonstruktion. Vi anbefaler i den forbindelse at få et gratis tagtjek hos 3byggetilbud.dk. Se mere om hvordan du får et gratis tagtjek ved at klikke her.

Kan du selv stå for opbygningen af nyt tag med nye spær

Har du håndværker erfaring og kompetencer, så kan du muligvis godt selv stå for at lægge nyt tag med nye spær. Det er dog på ingen måder en nem opgave, og har du derfor ikke erfaring med tagbelægninger, så fraråder vi på det kraftigste at du selv står for tagbelægningen.

I sådanne tilfælde bør du overveje om det ikke er bedst at lade en professionel om tagbelægningen. Det er nemlig vigtigt at arbejdet udføres korrekt, da der blandt andet er tale om en dyr investering, som vil koste rigtig mange penge at skulle reparere på, i tilfælde af at tagbelægningen ikke er udført korrekt.

Du kan hurtigt og nemt finde en professionel håndværker til din opgave, ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil du inden for tre arbejdsdage modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave – alt sammen helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med nye spær hos 3byggetilbud.dk

Nyt tag med nye spær

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Det er nemt og hurtigt at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk og få tre uforpligtende tilbud på din opgave. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave, alt sammen inden for tre arbejdsdage og helt gratis.

Du opnår altså den store fordel at du sparer en masse tid og besvær væk, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde med at finde en håndværker med tilbud på din opgave, og derudover opnår du flere andre gode fordele.

Du vil blandt andet få meget fordelagtige og prisvenlige tilbud på din opgave, når du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Det skyldes at håndværkerne ved de er i konkurrence med andre håndværkere om at vinde din opgave, og de vil derfor ofte sænke deres priser og tilbyde gode fordele i deres tilbud.

Skulle der være fejl og mangler på din opgave ved levering, så vil du være økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti, som du får med når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Så nemt er det at få 3 gratis og uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk

 1. Gå ind på 3byggetilbud.dk
 2. Indsend en opgavebeskrivelse via den gratis opgaveformular på siden
 3. Modtag tre prisvenlige, fordelagtige og uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
 4. Accepter dit foretrukne tilbud og start på den opgave med det samme
 5. Du er økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med nye spær hos 3byggetilbud.dk