Nyt tag Fyn

Nyt tag Fyn

Går du med overvejelser om at få et nyt tag på Fyn, og skal du i den forbindelse bruge et tilbud på dit nye tag, så finder du alt hvad du skal bruge her på siden. Du finder således viden om priser på et nyt tag på Fyn, og hvordan du finder frem til de bedste og billigste tilbud.

Du kan få dine tilbud allerede nu, ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk. På den måde får du tre gratis tilbud på et nyt tag på Fyn, og opnår derudover flere andre gode fordele.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Fyn

Nyt tag Haslev

Hvad koster et nyt tag

Prisen på et nyt tag svinger meget, og vil ikke mindst afhænge af størrelsen på dit tag, samt af typen på den tagbelægning du ønsker. Dertil vil der være flere andre faktorer der vil påvirke den endelige pris, og det er derfor svært at sige noget om hvad et nyt tag koster, uden på forhånd at have et nærmere kendskab til opgaven.

Alt afhængig af ovenstående faktorer, altså hvor stort dit tag er, typen af tagbelægning du ønsker, samt af flere andre faktorer såsom den generelle kompleksitet ved tagbelægningen, vil et nyt tag koste fra 75.000 kr. og op til 300.000 kr. inklusiv moms, materialer og udgifter til en taglægger.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Vi gør opmærksom på at priserne ovenfor ikke kan sige noget konkret og præcist, om prisen på lige netop dit nye tag. Som nævnt ovenfor er der mange faktorer der vil have indflydelse på den endelige pris, og det er derfor ikke muligt at sige noget om prisen, uden på forhånd at vide mere om din opgave.

Vil du gerne have en reel og konkret pris på dit nye tag, så anbefaler vi at du får et tilbud med pris på dit nye tag af en taglægger, der på forhånd har set nærmere på din opgave. På den måde får du både en pris på dit nye tag, samt en taglægger der er parat til at udføre opgaven.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Fyn

På 3byggetilbud.dk får du tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Fyn, og hvor du samtidig opnår flere andre gode fordele, som ikke mindst relaterer sig til de billige og fordelagtige tilbud, samt den økonomiske forsikring i form af den medfølgende entreprisegaranti.

Du får 3 gratis tilbud – ved at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende din opgavebeskrivelse, kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Fyn.

Du får billige og fordelagtige tilbud – de tre gratis og uforpligtende tilbud du vil få på et nyt tag på Fyn, vil ofte være meget billige og fordelagtige. Det skyldes den store konkurrence mellem taglæggerne, der kæmper om at vinde din opgave, og som derfor ofte vil tilbyde lavere priser og gode fordele i deres tilbud.

Du slipper for det opsøgende arbejde – da alt du skal gøre for at få dine tre gratis tilbud på et nyt tag er, at benytte opgaveformularen og indsende en opgavebeskrivelse, hvorefter du vil få dine tre gratis tilbud, slipper du for selv at skulle bruge tid og besvær på, selv at skulle lede efter taglæggere med tilbud på et nyt tag.

Økonomisk forsikring med entreprisegaranti – der medfølger en økonomisk forsikring i form af en entreprisegaranti, når du accepterer et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien dækker således økonomisk i tilfælde af fejl og mangler på dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Fyn