Decra tag

Decra tag – Information om priser og fordele ved et Decra tag

Decra er en dansk producent af ståltage der er mest kendt for de typer; Decra Classic og Decra Elegance. Decra er særligt anerkendt for den høje kvalitet i deres produkter, hvor de da også giver en lang garanti på helt op til 40 år.

Af andre store fordele ved et Decra tag finder vi blandt andet, at det ikke er nødvendigt med et undertag, og at et Decra tag kan benyttes som et nyt tag ovenpå det gamle. Det er således muligt at opnå store besparelse med et Decra tag, hvis taget lægges ovenpå et eksisterende tag.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få et nyt Decra ståltag, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får en masse brugbar information om priser og fordele ved et nyt Decra tag.

Ønsker du allerede på nuværende tidspunkt et tilbud med pris på et nyt Decra ståltag, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du inden for tre arbejdsdage modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på et nyt Decra tag.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag

Decratag

Pris på Decra tag

Prisen på et Decra tag kan varierer alt afhængig af flere faktorer. Du vil dog som regel kunne få lagt et nyt Decra tag, inklusiv materialer og montering, til en pris i omegnen af 750-800 kr. pr. m2.

Den endelige pris afhænger dog som sagt af flere faktorer, herunder pris på tillægsudstyr som ovenlysvinduer, kviste, skorsten mv. Der skal også taget hensyn til opgavens omfang, areal og sværhedsgrad, og endeligt også til de enkelte taglæggeres priser.

Prisen på et Decratag vil dog falde betragteligt, i tilfælde af at taget lægges som et nyt tag ovenpå det gamle. Det anslås at der kan spares 30-40% af den samlede pris, hvis et tag lægges som et nyt tag ovenpå det gamle.

Skal dit tag derfor lægges som et nyt tag ovenpå det gamle, så vil prisen i stedet være i omegnen af 450-500 kr. pr. m2. Der kan altså være væsentlige økonomiske fordele ved at lægge et Decra tag, som et nyt tag ovenpå det gamle.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag hos 3byggetilbud.dk

Hos 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre taglæggere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

De tilbud du vil få gennem 3byggetilbud.dk vil ofte være meget prisvenlige, hvilket hænger sammen med konkurrencen om at vinde din opgave taglæggerne imellem. Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk vil du dertil få en entreprisegaranti, der dækker ved fejl og mangler på opgaven.

Fordele ved 3byggetilbud.dk:

 • Det er nemt og hurtigt at benytte
 • Det er gratis og uforpligtende
 • Du er økonomisk sikret ved fejl og mangler
 • Du får gode tilbud til prisen

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag

Decratag

Decra Classic og Decra Elegance – Hvilken type Decra tag skal du vælge

Ønsker du at få lagt et nyt Decra tag er det første du skal overveje, om du ønsker en tagbelægning i Decra Classic eller Decra Elegance. For at gøre det lidt nemmere at vælge, vil vi i det følgende gennemgå de to typer af Decra tage, for at se på hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Inden vi ser nærmere på hvordan de adskiller sig, er det også interessant at se på hvilke ligheder der er mellem dem. Begge typer kommer nemlig med samme høje kvalitet, og der er kun en mindre forskel på levetiden. Levetiden på de to typer er mellem 30-40 år.

Decra Classic

Det originale Decra tag kendes under navnet Decra Classic, og er den type af Decra tag der er mest almindeligt anvendt på de danske boliger af de to typer Decra tage. En særlig fordel ved Decra Classic er at den velegner sig godt til tagbelægninger, hvor det lægges et nyt tag ovenpå et gammelt tag. Decra Classic fås i mange farver, herunder sort, rød, antik og mange flere.

Decra Elegance

Decra Elegance er den nyeste type Decra Tag, der allerede er blevet et meget populært valg af Decra tag. Ved at være et endnu lettere materiale end Decra Classic, så er Decra Elegance et endnu bedre valg til “tag-på-tag” løsninger, og kan anvendes på mere eller mindre alle tagkonstruktioner. En anden fordel ved Decra Elegance er muligheden for at få taget med en acoustic effekt, hvilket øger lydisoleringen på taget. Decra Elegance findes som regel i sort og grafit.

Fordele ved et Decra tag

Der er mange gode grunde til at vælge et Decra tag. Blandt de største fordele finder vi den store kvalitet og holdbarhed på taget, da Decra tage kan modstå alle danske vejrforhold, og kommer med en garanteret levetid på helt op til 40 år.

Derudover gør de lette materialer som et Decra tags stålplader er opbygget i, at Decra tage er meget velegnede ved tagbelægninger, hvor der lægges et nyt tag ovenpå det gamle. Det lette ståltag stiller nemlig ikke store krav til bæredygtigheden på den underliggende tagkonstruktion.

Der findes dog flere andre gode fordele ved et Decra tag som det er værd at se nærmere på. Her får du nogle af de andre store fordele du opnår med et nyt Decra tag:

 • Decra ståltage er meget anerkendt for deres høje kvalitet
 • Lang levetid på op til 40 år
 • Stålpladerne er hurtige at montere
 • Flere forskellige farver og nuancer
 • Mister ikke farve eller glans med tiden
 • 100% vandfast materiale
 • Fås med acoustic for bedre lydisolering af taget
 • Velegnet til alle danske vejrforhold
 • Nem vedligeholdelse og rengøring
 • Velegnet som nyt tag ovenpå et gammel tag

Decra tag er velegnet som nyt tag ovenpå det gamle

Som vi allerede har været på flere gange, så kan der være store økonomiske fordele forbundet med at lægge et nyt tag ovenpå det gamle. Du kan derfor med fordel undersøge mulighederne for, at dit nye Decra kan kan lægges oven på dit gamle tag. Det anslås at du kan sparer helt op til 30-40%, ved at lægge et nyt tag ovenpå det gamle.

Der anvendes ofte ståltage på tagbelægninger hvor der lægges et nyt tag ovenpå det gamle, og Decra ståltage er ingen undtagelse. Mange taglæggere vil nemlig i forvejen benytte sig af Decra tage, medmindre andet er specificeret eller aftalt.

Der er flere grunde til at ståltage, og især ståltage fra Decra, er velegnet som tagbelægninger ovenpå et eksisterende tag. Helt afgørende for en tagbelægning med et nyt tag ovenpå det gamle er, at det nye tag ikke belaster den underliggende tagkonstruktion for meget, da der ellers opstår risiko for skader på hele tagkonstruktionen.

Dette problem løser ståltage på bedste vis, da stålpladerne der benyttes under tagbelægningen er meget lette materialer. Sammenholder man det med den relativt nemme montering, samt den høje kvalitet og lange levetid, så er ståltage på alle parametre velegnede som nyt tag ovenpå det gamle tag.

Se mere om nyt tag ovenpå det gamle ved at klikke her.

Decratag

Gør-det-selv eller professionel taglægger

Selvom et ståltag forholdsvist nemt kan monteres, så er det ikke helt så ligetil hvis ikke du har prøvet det før. Det kræver nemlig en vis portion erfaring, ekspertise eller viden, før et gør-det-selv projekt bør overvejes.

Det gælder især hvis taget skal lægges som et nyt tag ovenpå det gamle tag, da der skal tages ekstra hensyn til den underliggende tagkonstruktion, for at sikre hele tagkonstruktionen mod skader på sigt.

Derfor anbefaler vi at du får hjælp til din tagbelægning af en professionel taglægger, da du derigennem er bedst sikret er tilfredsstillende og holdbart resultat. Du får derudover også en garanti med på tagbelægningen, som dækker i tilfælde af at taget ikke lagt korrekt. Du er altså meget bedre sikret økonomisk, hvis du benytter dig af en professionel taglægger.

Du finder nemmest en professionel taglægger ved at få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre taglæggere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, vil du hurtigt og nemt kunne få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. På den måde sparer du en masse tid og besvær væk, ved ikke selv at skulle stå for det opsøgende arbejde.

Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med at finde tre taglæggere med tilbud, alt sammen inden for tre arbejdsdage.

I tillæg til den tid og besvær du sparer væk, så vil du også opnå flere økonomiske fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk. For det første vil du få en entreprisegaranti på din opgave, der dækker ved fejl og mangler på din opgave.

Derudover vil du opleve at du de tilbud du får på din opgave, ofte vil være meget prisvenlige. Det skyldes den store konkurrence taglæggerne imellem, hvilket mange gange vil få taglæggerne til at sænke deres priser for at vinde din opgave.

Sådan får du nemt og hurtigt 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

 1. Gå ind på hjemmesiden 3byggetilbud.dk
 2. Benyt den gratis opgaveformular til at indsende en opgavebeskrivelse
 3. Så snart din opgavebeskrivelse er modtager vil du få tre uforpligtende tilbud
 4. Vælg og accepter det bedste tilbud og kom i gang med det samme
 5. Du er økonomisk sikret i tilfælde af fejl og mangler med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt Decra tag