Indbygget altan

Indbygget altan pris – information om priser og fordele ved en indbygget altan

I tilfælde hvor det af den ene eller årsag ikke er muligt med en almindelig altan, eksempelvis på grund af gældende regler og krav til konstruktioner på en bygning, kan der være gode grunde til at se på mulighederne for at få en indbygget altan. En indbygget altan er nemlig ikke begrænset af pladsmangel i forhold til de almindelige altaner, og er samtidig den billigste type altan.

Det gør indbyggede altaner meget alsidige, da de kan monteres på alle slags bygninger, der sammen den lave pris gør, at indbyggede altaner er et meget populært valg af altan.

Vil du gerne selv vide mere om dine muligheder med en indbygget altan, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om priser og fordele ved en indbygget altan.

Er du allerede parat til at få et tilbud på montering af din nye indbyggede altan, så anbefaler vi at du får tre uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Det er hurtigt og nemt, da alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave – alt det helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Indbygget altan pris

Indbygget altan pris

Prisen på en indbygget altan afhænger af flere forskellige faktorer, herunder ikke mindst af opgavens omfang, antallet af altandøre, da disse er den største udgift forbundet med en indbygget altan, samt andre faktorer som de enkelte håndværkeres priser mv.

Tager vi udgangspunkt i en ganske almindelig indbygget altan, så vil den afhængig af antallet af altandøre mv. koste i omegnen af 40.000 – 80.000 kr. inklusiv moms.

Bemærk at priserne er vejledende markedspriser, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en reel pris og et tilbud på en indbygget altan, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en indbygget altan hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, da 3byggetilbud.dk påtager sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage. Du slipper dermed for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din opgave.

Du får derudover den store økonomiske fordel på de tilbud du modtager, at håndværkerne ved de kæmper med hinanden om at vinde din opgave, hvilket ofte resultere i at håndværkerne vil sænke priserne i deres tilbud og tilbyde andre gode fordele.

Der medfølger også en økonomisk fordel i form af en entreprisegaranti, der dækker ved fejl og mangler opgaven på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske sikring for et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en indbygget altan

En indbygget altan er en altan hvor der ikke er et altangulv eller afsat, hvor det er muligt at træde ud og opholde sig på. I stedet er en indbygget altan kendetegnet ved, at det kun har en åbning med altandøre, samt et monteret gelænder for åbningen for at forhindre sammenstyrtninger.

Altandørene på en indbygget altan kan i princippet åbne begge veje, men vil som regel grundet regler og krav i byggereglementer, have altandøre der åbner indad. Disse indbyggede altaner med altandøre der åbne indad kendes også som franske altaner.

Der flere gode grunde til at vælge en indbygget altan, blandt andet den store alsidighed, da indbyggede altaner ikke er begrænset af pladsmangel som andre typer altaner, men også den lave pris, samt flere andre gode grunde og fordele.

Se mere om franske altaner ved at klikke her.

Fordele ved en indbygget altan

De store fordele ved en indbygget altan er det bedre lysindfald og indeklima der opnås. De store ruder i altandørene, der især når de åbnes, giver et meget større lysindfald end almindelige vinduer, og er samtidig med til at give en bedre udluftning og indeklima.

Der kan være en del besparelse at opnå i det større lysindfald, da der vil være mindre behov for at oplyse din bolig med kunstigt lys. På samme tid kan en indbygget altan øge salgsværdien på din bolig eller ejendom, hvilket også er en stor økonomisk fordel.

Det er også værd at bemærke at en indbygget altan er den billigste type altan, og kan derfor for mange også være den bedste økonomisk løsning. Er behovet eller der ikke for en egentlig altan eller afsats, så er en indbygget altan klart det bedste praktiske og økonomiske valg af altan.

Største fordele ved en indbygget altan:

 • Billigste type altan
 • Stor alsidighed gør at en indbygget altan kan monteres på alle bygningstyper
 • Sikrer et større lysindfald
 • Sikrer en bedre udluftning og indeklima
 • Kan medføre besparelser på elregningen
 • Kan medføre en forøgelse i din bolig eller ejendoms salgsværdi

Indbygget altan vs. spansk altan

Man kan på mange måder se på en spansk altan som en mellemting, mellem en indbygget altan og en almindelig altan. Er der ikke mulighed for at få en almindelig altan, og er en indbygget altan ikke tilstrækkeligt, så er en spansk altan ofte løsningen.

Har du mulighed for og ønsker om at kunne gå ud på en altan, men samtidig begrænset i forhold til regler og krav i byggereglerne, så kan det derfor være en god ide at se nærmere på en spansk altan.

En spansk altan har til forskel fra en indbygget altan en lille afsats, der gør det muligt at træde ud i den friske luft. Der er dog tale om en mindre afsats, der gør pladsen meget trang. Den lille afsats gør dog at en spansk altan, ikke vil reducerer en eventuel underbos lysindfald, i en grad der strider mod byggereglerne.

En spansk altan har alle de samme fordele som en indbygget altan, men har som sagt den ekstra fordel, at det bliver muligt at komme helt ud i den friske luft. Prismæssigt er spanske altaner en anelse dyrere end de indbyggede altaner, hvilket skyldes den ekstra lille afsats der skal udbygges med. Det er dog penge der under de rette omstændigheder er rigtig godt givet ud.

Se mere om spanske altaner ved at klikke her.

Kan du selv montere en indbygget altan

En indbygget altan er uden tvivl den nemmeste altan at opbygge selv, da der ikke går arbejde ind i at udbygge med en altan eller afsats. Det er således udelukkende monteringen af altandøre og gelænder, som arbejdet ved en indbygget langt hen ad vejen består af. Det lyder dog en del nemmere end det rent faktisk er.

Det er nemlig ingen nem opgave at opbygge en indbygget altan, og det kræver en vis portion viden og erfaring på området. Vi fraråder derfor at du selv montere din indbyggede altan, hvis du har begrænsede kompetencer og viden om håndværkerfaget. Har du ikke de fornødne kompetencer og viden på området, kan det derfor i stedet være værd at overveje om det er bedst at overlade arbejdet til en professionel.

Vi anbefaler til enhver tid at du får professionel hjælp til dine byggeprojekter, da du på denne måde er bedst sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat. Du finder nemmest en professionel håndværker ved at få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Du kan se mere om fordelene ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk nedenfor.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Indbygget altan pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Du kan gratis indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, og på den måde nemt og hurtigt få tre uforpligtende tilbud. 3byggetilbud.dk påtager sig nemlig ansvaret med at finde håndværkerne med tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper altså for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud, alt sammen ganske gratis og uforpligtende.

Der er samtidig en stor fordel i at du modtager tre tilbud, da du kan sammenligne de tre tilbud med hinanden, og på den måde være bedre sikret at du får valgt det helt rigtige tilbud, og den helt rigtige håndværker til løse din opgave.

Du opnår dertil flere andre gode fordele når du benytter dig af 3byggetilbud.dk. For det første vil du modtage meget fordelagtige tilbud, da håndværkerne der afgiver tilbud på din opgave ved, at de er i hård konkurrence med andre håndværkere. Det vil ofte resultere i at håndværkerne sænker deres priser og tilbyder andre former for fordele i deres tilbud.

Du vil samtidig være økonomisk sikret mod fejl og mangler på din opgave, når du accepterer et tilbud fra en håndværker gennem 3byggetilbud.dk. Det skyldes at der medfølger en entreprisegaranti der dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 1. Du kan gratis indsende en opgavebeskrivelse
 2. Herefter modtage du tre billige, fordelagtige og uforpligtende tilbud
 3. Du slipper for besværet ved selv at stå for det opsøgende arbejde
 4. De tilbud du modtager vil være prisvenlige og fordelagtige
 5. Du er økonomisk sikret mod fejl og mangler på din opgave med den medfølgende entreprisegaranti

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk