Tagrensning priser

Tagrensning priser – information om priser og fordele ved tagrensning

Er dit tag fyldt med skidt, alger og mos er det en god ide at overveje, om det ikke er blevet tid til en tagrensning af dit tag med en tilhørende alge- og mosbehandling.

Det vil nemlig have flere fordele, der første og fremmest hænger sammen med det flotte tag du får, men også at du opnår en bedre beskyttelse af taget, som mange gange kan være medvirkende til at dit tag får en længere levetid.

Vil du gerne vide mere om tagrensning af dit tag, samt hvordan du får alge- og mosbehandlet dit tag, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får en masse brugbar information om priser og fordele ved en tagrensning.

Ønsker du allerede nu et tilbud på en tagrensning af dit tag, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og hurtigt kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på en tagrensning af dit. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk

Tagrensning priser – hvad koster en tagrensning med algebehandling af tag

Det er et så dyrt endda få renset taget, og da slet ikke hvis du selv vil stå for tagrensningen. i såfald er det kun materialeprisen der vil være en udgift. Dertil vil opgavens omfang også have indflydelse på den endelige pris, herunder arealet af det tag der skal renses.

Følgende er nogle vejledende priser for en tagrensning inklusiv materialer ved gør-det-selv, samt vejledende priser for en tagrensning inklusiv materialer og professionel hjælp.

Prisen på en tagrensning inklusiv alge- og mosbehandling ved gør-det-selv er i omegnen af 50 – 75 kr. pr. m2. Prisen på en tagrensning inklusiv alge- og mosbehandling ved professionel hjælp er i omegnen af 100 – 150 kr. pr. m2.

Bemærk at de ovenstående priser er et udtryk for markedets generelle og vejledende priser. Priserne kan derfor være forbundet med usikkerhed. Vil du gerne have en mere reel pris på din tagrensning, så får du nemmest en reel pris ved at få et rigtigt tilbud på din tagrensning.

Du kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning af dit tag, ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave og kontaktoplysninger, og så vil du inden for tre arbejdsdage modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud med pris på en tagrensning af dit tag.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk

Det er nemt og hurtigt at indsende en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og tilmed helt gratis. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil du inden for tre arbejdsdage modtage dine tre uforpligtende tilbud på en tagrensning. Du slipper altså for at bruge en masse tid på selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din tagrensning.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at finde en håndværker, vil du opleve at du vil modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud. Det hænger sammen med den store konkurrence håndværkerne imellem, der kæmper om at vinde din opgave. Det vil ofte betyde at håndværkerne vil sænke deres priser, og tilbyde andre gode fordele i deres tilbud.

I tilfælde af at der skulle være fejl eller mangler ved din tagrensning, vil du være økonomisk sikret hvis du har benyttet dig af en håndværker gennem 3byggetilbud.dk. Det skyldes at der medfølger en entreprisegaranti på din opgave, der i tilfælde af fejl og mangler dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Du kan helt gratis indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
 • Det er nemt og hurtigt at indsende din opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
 • Du slipper for en masse besvær da du ikke selv skal lede efter dine tilbud
 • Tilbuddene du vil få er ofte meget fordelagtige på deres priser og fordele
 • Tilbuddene du vil få er uforpligtende og det koster dermed ikke noget at takke nej
 • Økonomisk sikring i tilfælde af fejl og mangler med den medfølgende entreprisegaranti

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk

Tagrensning priser

Hvad er en tagrensning

En tagrensning er ganske enkelt hvad navnet antyder, en rensning af dit tag, der som oftest også vil indeholde en behandling af taget mod mos og alger. Det er dog ikke alle tager der har det samme behov for at blive renset, og det er heller ikke alle tage der har godt af tagrensning og alge- og mosbehandling.

Inden du foretager en tagrensning med alge- og mosbehandling, så bør du derfor først undersøge mulighederne for, at dit tag kan have godt af en tagrensning med alge- og mosbehandling. I det følgende kan du se mere om mulighederne for tagrensning, af nogle af de mest almindelige typer tagbelægninger.

Hvilke tagtyper kan du rense og behandle for alger og mos

I det følgende ser vi nærmere på mulighederne for at alge- og mosbehandle, nogle af de mest almindelige typer tagbelægninger, herunder tegltag, tagpaptag, ståltag, skifertag og eternittag.

Alge- og mosbehandling af tegltag

Som udgangspunkt kan du godt godt rense et tegltag, samt påføre alge- og mosbehandling. Det frarådes dog af flere, hvor det i stedet anbefales at leve med den naturlige ældning, og at tagets udseendende med tiden vil ændres.

Alge- og mosbehandling af tagpaptag

Det anbefales ikke at rense et tagpaptag, da nu risikerer at skade overfladen af skifersten væk, som har til hensigt at beskytte tagpaptaget mod solens stråler. Du risikerer altså at gøre mere skade end gavn. Du kan dog med fordel alge- og mosbehandle dit tagpaptag.

Alge- og mosbehandling af ståltag

Du behøver som sådan ikke at rense dit ståltag, da stål som materiale i en tagbelægning, vil være næsten vedligeholdelsesfrit. Du kan dog med fordel alge- og mosbehandle dit ståltag.

Alge- og mosbehandling af skifertag

Skifertag skal ikke renses da skifer anses for at være selvrensende. Der vokser heller ikke alger- og mos på skifertage, så det er ikke nødvendigt at alge- og mosbehandle dit skifertag.

Alge- og mosbehandling af eternittag

Du kan med fordel både rense og alge- og mosbehandle dit eternittag. Vær dog opmærksom på at taget ikke er slidt og utæt, da du risikerer skader på din tagkonstruktion. Er dit eternittag over 40 år gammelt bør du overveje en udskiftning af taget.

Sådan renser og behandler du dit tag mod alger og mos

Vil du gerne selv stå for din tagrensning og at påføre en alge- og mosbehandling, så kan du se mere om hvordan du gør lige nedenfor, hvor vi skridt-for-skridt gennemgår processen med tagrensning og alge- og mosbehandling af dit tag.

 1. Gennemgå dit tag for slitage, skader og utætheder

Inden du påbegynder din tagrensning og alge- og mosbehandling af dit tag, bør du først gennemgå og tjekke dit tag efter for slitage, skader og utætheder. Disse fejl og mangler på dit tag bør udbedres, inden du fortsætter med tagrensningen.

Hvis dit tag er slidt, beskadiget eller utæt, så risikerer du nemlig skader på den underliggende tagkonstruktion, hvilket kan resultere i at du må ud i et større renoveringsprojekt. Dette er langt fra hensigtsmæssigt, da det både koster mange penge, men og så vil optage meget tid, og være en besværlighed opgave at udføre.

Det er en stor fordel hvis du får tjekket dit tag af en professionel fagmand, som kan rådgive dig og komme med anbefalinger til din tagrensning. Det kan eksempelvis være at anbefalingen er, at du i stedet for en tagrensning bør overveje en udskiftning af hele taget.

 1. Gør klar til tagrensning og alge- og mosbehandling af dit tag

Inden du går i gang med din tagrensning og alge- og mosbehandling, så er det en rigtig god ide at få renset tagrender og nedløbsrør. På den måde sikrer du dig nemlig at det overskydende vand ved tagrensningen, har mulighed for at blive ledt væk fra taget, uden at tagrender og nedløbsrør stoppet til eller løber over.

Det kan nemlig øge risikoen for skader på din bolig hvis overskydende vand fra taget, ikke bliver ledt ordentligt væk. Af den årsag kan du overveje at dække loftet af med plastik, men dette er dog ikke nødvendigt, såfremt at du har gennemgået taget ordentligt, før du gik i gang med din tagrensning.

 1. Rens taget og påfør alge- og mosbehandling

Du renser nemmest taget ved en højtryksspuling. Er der overskydende skidt, snavs eller andet på taget, som ikke renses væk ved højtryksspulingen, så kan dette fjernes ved at børste taget. Vær dog opmærksom på at det ikke er alle tagtyper, der har godt af det blive renset med en højtryksspuling, eller som har godt af at blive børstet. I disse tilfælde vil der ofte være specielle metoder der skal anvendes under tagrensningen.

Efter tagrensningen af taget er overstået kan du påføre alge- og mosbehandling. Der er forskellige alge- og mosbehandlinger at vælge mellem, og nogle gør sig bedre til nogle tagtyper end andre. Valget af alge- og mosbehandling er derfor ikke mindst afhængig af, hvilken type tagbelægning som behandlingen skal påføres.

Tagrensning priser

Fordele ved en tagrensning

Der er flere gode fordele ved en tagrensning samt alge- og mosbehandling af dit tag. For det første opnår du en større beskyttelse af dit tag, som kan have stor indflydelse på tagets holdbarhed og levetid.

Dertil vil dit tag efter en tagrensning fremstå meget flottere og nyere, da du får renset alt skidt, snavs, alger, mos og andet væk fra taget. Ved at kombinere din tagrensning med en tagmaling kan du opnå det flotteste resultat, da dit tag vil kunne fremstå som et helt nyt tag.

En tagrensning kan med lidt god timing også forøge værdien af din bolig ved et eventuelt salg. Det flotte nyrensede tag vil nemlig fremstå nyere og med større kvalitet over for potentielle købere, hvilket kan være med til at øge deres bud. Med god timing ved din tagsrens kan du altså også opnå gode økonomiske fordele.

Tagmaling

Når du alligevel skal have renset og alge- og mosbehandlet dit tag, kan du overveje om det er en god ide samtidig at få malet taget. På den måde kan du sparer lidt udgifter, da du allerede er i gang med at arbejde på taget. En tagmaling kan være medvirkende til, og afgørende for, at dit tag kommer til at ligne et helt nyt tag efter din tagrensning.

Vær dog opmærksom på at det er de færreste tagtyper der males. Som regel vil det kun være eternittage der males, samt ståltage som også kan males. Du kan se mere og maling af tag lige nedenfor.

Se mere om tagmaling ved at klikke her.

Vær opmærksom på asbest i dit tag

Det er særligt eternittage der vil blive renset, alge- og mosbehandlet, samt malet, og det er i forbindelse med arbejde på eternittage, nødvendigt at være opmærksom på om der er asbest i dit tag. Asbest er nemlig potentielt sundhedsskadeligt, og der gælder derfor særlig krav og regler du skal være opmærksom på, når du arbejder på tage med asbest.

Er der asbest i dit tag vil prisen derfor være højere på din tagrensning, og andet arbejde på dit tag, da arbejdet vil kræve særligt godkendt udstyr for at kunne klares. Det gælder også ved tagrensninger, hvor det er nødvendigt med specielle asbest filtre, der kan opfange asbest partiklerne i luften.

Er dit eternittag fra før 1984 så er dit eternittag med al sandsynlighed opbygget med asbest, og der vil ved eternittage fra før 1984 altså gælder særlig regler og krav for arbejdet. Er dit eternittag fra perioden 1984 – 1988, så er der stor sandsynlighed for at dit tag indeholder asbest, og du bør derfor undersøge dit tag nærmere. Alle eternittage efter 1988 indeholder ikke asbest.

Ved du ikke hvilket årstal dit eternittag er fra, kan du prøve at undersøge tagpladerne på taget. Der vil nemlig ofte fremgå tal på tagpladerne, der gør det muligt at estimere alderen på taget. Er det første tal i talrækken 0 eller 1, så vil dit tag indeholde asbest. Starter talrækkerne med 4 eller 5, så vil dit tag ikke indeholde asbest.

Det er dog ikke altid muligt at se tallene på tagpladerne, da de kan være slidt væk, ligesom der også kan være tilfælde, hvor der slet ikke fremgår tal på tagpladerne. I sådanne tilfælde bør du forhøre dig hos en professionel fagmand, der kan komme ud og besigtige dit tag, og give råd og anbefalinger til din tagrens.

Med den rigtige professionelle fagmand vil det også være muligt at få et tilbud på din tagrensning, i tillæg til råd og anbefalinger om dig tagrensning. Du kan nemt, hurtigt og ganske gratis få tre uforpligtende tilbud på din tagrensning hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave via kontaktformularen på 3byggetilbud.dk, kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage. Du sparer altså en masse tid og besvær, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde med at finde en håndværker med tilbud på din tagrensning, men derudover opnår du også andre flere gode fordele.

For det første vil du modtage meget prisvenlige og fordelagtige tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvilket hænger sammen med, at håndværkerne vil kæmpe med hinanden om at vinde din opgave. Det vil ofte resultere i store fordele for dig, da håndværkerne vil sænke deres priser og tilbyde mange gode fordele i deres tilbud. Dette er til din klare og store økonomiske fordel.

Derudover vil du også være økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er din økonomisk sikkerhed for en tilfredsstillende levering af din opgave, og dækker i tilfælde af fejl og mangler på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Som du kan se er der mange gode grunde til at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Gå til 3byggetilbud.dk
 • Indsend en beskrivelse af din opgave
 • Herefter bliver du kontaktet af tre taglæggere med tilbud på kun tre arbejdsdage
 • Vælg det tilbud der er bedst og start på din opgave med det samme
 • Der medfølger en entrepriseopgave der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning hos 3byggetilbud.dk