Tagterrasse pris

Tagterrasse pris – information om priser og fordele ved en tagterrasse

Der er mange gode grunde til at få lavet en ny tagterrasse, hvor den store fordel er at en tagterrasse er løftet op i terrænet, som både giver en bedre udsigt, og som samtidig sikrer at du får sol i mange flere af døgnets timer, sammenlignet med en terrasse på jordniveau.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få lavet en ny tagterrasse, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du får brugbar viden om tagterrasser, samt information om priser og fordele ved en tagterrasse.

Ønsker du allerede hjælp til at få lavet din tagterrasse, så anbefaler vi at du får tre uforpligtende tilbud på din tagterrasse hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage – alt sammen helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tagterrasse hos 3byggetilbud.dk

Tagterrasse pris – hvad koster en tagterrasse

Prisen på en tagterrasse kan svinge utroligt meget, da der eksempelvis kan være stor forskel på tagterrassernes størrelse, udformninger mv. Det vil have indflydelse på både materialeprisen, som igen også vil være afhængig af typen a materialer, på den tid håndværkeren skal bruge på at færdiggøre arbejdet, samt en række andre faktorer der kan påvirke den endelige pris i forskellig retning.

Alt afhængig af ikke mindst valg materiale samt antallet af m2, så vil prisen på en almindelige tagterrasse i størrelsen 15-25 m2, koste i omegnen af 40.000 – 80.000 kr. inklusiv moms, materialer og montering.

Bemærk at priserne er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en reel pris og en tilbud på at få lavet en ny tagterrasse, så anbefaler vi som allerede nævnt, at du får tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tagterrasse hos 3byggetilbud.dk

Tagterrasse pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en ny tagterrasse hos 3byggetilbud.dk

Du kan helt gratis indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, som efterfølgende påtager sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud og pris på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper dermed for alt besværet ved selv at skulle finde frem til en håndværker med tilbud.

Når du modtager dine tre tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil du ofte opleve at tilbuddene er meget prisvenlige og fordelagtige. Det skyldes at håndværkerne ved de er i indbyrdes konkurrence med hinanden om at vinde din opgave, hvilket gør at de ofte vil sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele.

Du får også den store fordel når du accepterer et tilbud fra en håndværker gennem 3byggetilbud.dk, at der medfølger en entreprisegaranti på opgaven. Entreprisegarantien fungerer som din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat, og der dækkes på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er hurtigt, nemt og gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker med tilbud på din opgave
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler for både private, foreninger og erhverv

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tagterrasse hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en tagterrasse

En tagterrasse er som navnet nok antyder en terrasse der anlægges ovenpå et tag, der som oftest vil være et fladt tag. Tagterrassen kan også anlægges på et skråtag, som en udbygning af tagkonstruktionens kviste.

Der er flere fordele forbundet med en tagterrasse, hvor det ikke mindst er den gode udsigt og de ekstra timer i solen, der gør tagterrasser til utroligt populære tilføjelser til boliger og andre bygninger og ejendomme.

Der er dog også nogle ulemper at være opmærksom på, og som ikke mindst har at gøre med, at en tagterrasse er mere udsat for vejrforholdene end en almindelig terrasse på jordniveau. Derfor ser man ofte at en tagterrasse vil få lavet ekstra beskyttelse mod vejrforholdene, i form af overdækninger og afskærmninger.

Fordele ved en tagterrasse

Der er som nævnt ovenfor flere gode fordele ved en tagterrasse. For det første vil en tagterrasse være hævet over terrænet, hvilket giver bedre muligheder for at opnå en god udsigt. Samtidig vil tagterrasser befinder sig i solen i flere timer om dagen, sammenlignet med de almindelige terrasser på jordniveau.

Der er dog også økonomiske fordele forbundet med tagterrasser, da boliger, ejendomme og andre bygninger der har en tagterrasse, som regel vil blive værdisat og solgt til højere priser, end de boliger, ejendomme og andre bygninger der ikke har en tagterrasse. Med en tagterrasse kan du altså også opnå gevinster på din bolig, i tilfælde af at du gerne vil sælge.

 • Du får et udendørs opholdssted hvor du kan samles med familie og venner
 • Du får flere timer i solen sammenlignet med terrasser på jordniveau
 • Du opnår en potentiel bedre udsigt sammenlignet med terrasser på jordniveau
 • Du opnår en værdistigning i din ejendom

Tagterrasse pris

Ulemper ved en tagterrasse

Der er dog også ulemper ved en tagterrasse, som først og fremmest hænger sammen med, at da tagterrasser er hævet over terrænet, så vil de også være mere udsat for vejrforholdene. Det betyder eksempelvis at du ved ophold på en tagterrasse, vil være mere udsat for vind og blæst, sammenlignet med terrasser på jordniveau.

Det vil samtidig have indflydelse på vedligeholdelsen af din tagterrasse, da en tagterrasse der er mere udsat for vejrforhold, vil kræve en større grad af vedligeholdelse, sammenlignet med terrasser på jordniveau.

 • Du er mere udsat for vind og blæst sammenlignet med terrasser på jordniveau
 • Da en tagterrasse er mere udsat for vejrforholdene vil de kræve en større grad af vedligeholdelse

Overdækket tagterrasse

Da en tagterrasse er mere udsat for vejrforholdene kan det være en god ide at overveje mulighederne, for om det kunne betale sig at få en overdækket tagterrasse. Med en overdækket tagterrasse vil både du og din tagterrasse være bedre beskyttet mod vejrforholdene, ikke mindst imod nedbør som regn, hagl og sne.

En overdækket terrasse kan også yde en grad af beskyttelse mod blæst og vind, men ønsker du en optimal beskyttelse mod blæst og vind, så er du bedst tjent med en afskærmning. Men en afskærmning vil din tagterrasse være meget bedre afskærmet og beskyttet mod blæst og vind, og vil sammen med en overdækning, giver optimal beskyttelse mod vejrforholdene.

Ved at overdække og afskærme din tagterrasse, åbner du samtidig op for muligheden for, at du på din tagterrasse kan opbevare en lang række ting. Det kan være alt lige fra møbler, til børnenes legetøj, eller alverdens andre ting og genstande.

Tagterrasse på fladt tag

Du får mest ud af en tagterrasse hvis du anlægger den på et fladt tag, da du herved kan få en tagterrasse på samme størrelse som hele huset. Det er også her du det meste ud af solen i løbet af dagen, da en tagterrasse på et fladt tag kan være i solen hele dagen lang, fra solen står op og til den går ned igen.

Det giver mulighed for at tagterrasser kan indrettes med møbler og grill eksempelvis, alle med alverdens blomster og andet beplantning. Mulighederne er mange med en tagterrasse på et fladt tag. Du kan derfor med fordel overveje om du skal få skiftet dit tag, og få lagt et nyt fladt tag, der giver mulighed for at anlægge en stor tagterrasse.

Se mere om flade tage ved at klikke her.

Tagterrasse pris

Tagterrasse på et grønt tag

En type af tag der bliver mere og mere populære, er de såkaldte grønne tage, der er kendetegnet ved at taget vil bedækkes med diverse former for beplantning. Det giver et mere miljøbevidst tag, og kan i sammenhæng med tagterrasse skabe et rigtig hyggeligt og grønt miljø.

På den måde kan din tagterrasse fungerer som en slags hævet have, hvor du kan nyde tiden sammen med familie og venner i grønne omgivelser, og med den gode udsigt og mange timer i solen, som tagterrasser også giver af fordele.

Der er altså store incitamenter for at vælge en kombination af tagterrasse og en grønt tag, da du både opnår de praktiske fordele ved en tagterrasse, samtidig med at du udviser omtanke for miljøet. Et grønt til vil mange gange også kunne give en værdistigning af din ejendom, bolig eller bygning.

Bebyggelsesprocenten

Det gælder at en tagterrasse ikke tæller med i bebyggelsesprocenten, hvilket vil sige, at familienboligen kan udbygges med en tagterrasse, på trods af allerede at have udnyttet den maksimale bebyggelsesprocent. En tagterrasse giver således mulighed for at skabe ekstra plads og rum til familien, helt uden at have indflydelse på bebyggelsesprocenten.

Der skal dog bemærkes at tagterrasser tæller med i forhold til etager, hvilken kan give begrænser i opbygningen af en tagterrasse, eksempelvis i tilfælde hvor en bygning er en 1,5 etages bygning. Vær derfor opmærksom på at der for flere bygninger gælder særlige krav om etager, ikke mindst ved mange sommerhuse, hvor der ikke må opføres ekstra etager.

Kan du selv stå for at lave din tagterrasse

I princippet er der intet der forhindrer dig i at lave din egen tagterrasse, omend der skal tages hensyn til den underliggende tagkonstruktion. Selve tagterrassen kræver dog ikke speciel viden, og du kan derfor godt selv stå for at lave din egen tagterrasse hvis du har lidt håndværker erfaring og ekspertise.

Det er dog ikke det samme som at sige at det er en nem arbejdsopgave, for det er det nemlig ikke på nogen måde. Det kræver som sagt en vis portion viden på området, og jo større udfordringer bliver i forbindelse med arbejdsopgaven, jo mere kræves der af dine evner. Vi fraråder derfor at du selv står for at lave din egen tagterrasse, medmindre du har forstand på og erfaring med at lave tagterrasser.

Vi anbefaler derfor altid at du lader en professionel håndværker om at lave din tagterrasse, da du derved er sikret den fornødne ekspertise og kompetencer der skal til, for at du kan få leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat, medmindre du som sagt selv er en erfaren og kompetent håndværker.

Du finder nemmest en professionel håndværker med tilbud på din opgave, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Så snart 3byggetilbud.dk modtager din opgavebeskrivelse, vil de inden for tre arbejdsdage finde tre professionelle håndværkere med tilbud på din opgave – alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tagterrasse hos 3byggetilbud.dk

Få tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Du kan nemt og hurtigt få tre uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så finder 3byggetilbud.dk tre håndværkere med tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper altså for en masse besvær ved selv at skulle have fundet en håndværker med tilbud.

Du opnår derudover flere andre gode fordele, herunder ikke mindst to store og klare økonomiske fordele. For det første vil du nemlig få meget fordelagtige og prisvenlige tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Det skyldes at håndværkerne ved de er i indbyrdes konkurrence om at vinde din opgave, hvilket ofte vil få håndværkerne til at sænke deres priser, og tilbyde en lang række andre gode fordele.

De store økonomiske fordele ved at vælge en håndværker gennem 3byggetilbud.dk, hænger ikke mindst også sammen med den medfølgende entreprisegaranti. Den medfølgende entreprisegaranti dækker ved fejl og mangler på din opgave, og dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Med 3byggetilbud.dk medfølger der altså en økonomisk sikkerhed for, at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 1. Det er gratis at indsende en opgavebeskrivelse
 2. Du modtager tre uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
 3. Du skal ikke selv bruge tid på opsøgende arbejde med at finde tilbud på din opgave
 4. De tilbud du modtager er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 5. Der medfølger en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tagterrasse hos 3byggetilbud.dk