Nyt tag Haslev

Nyt tag Haslev

Går du med tanker om at få et nyt tag i Haslev, og leder du i den forbindelse efter en taglægger med tilbud på dit nye tag, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du både information om priser, samt om hvordan du finder frem, til de bedste tilbud på et nyt tag i Haslev.

Ønsker du allerede nu et tilbud på et nyt tag i Haslev, så kan du hurtigt og nemt indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, og få tre gratis tilbud på dit nye tag. I tillæg til de gratis tilbud, slipper du derudover for alt det opsøgende arbejde forbundet med, at du selv skulle finde en taglægger med et tilbud på dit nye tag i Haslev.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Haslev

Nyt tag Haslev

Hvad koster et nyt tag

Det er svært at svare på hvad et nyt tag koster, uden på forhånd at have et større kendskab til opgaven. Prisen på et nyt tag vil således svinge meget, og vil især være afhængig af, hvor stort taget er, samt af hvilken type tagbelægning du ønsker på dit nye tag.

Afhængig af størrelsen på dit tag, typen af tagbelægning du ønsker, samt ikke mindst af sværhedsgraden og den generelle kompleksitet ved opgaven, vil et nyt tag koste fra 75.000 kr. og op til 300.000 kr. inklusiv moms, materialer og udgifter til en taglæggers arbejdskraft.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og at de derfor ikke kan sige noget konkret, om prisen på lige netop dit nye tag. Som nævnt ovenfor er der mange faktorer der vil spille ind på prisen, og det kræver derfor mere viden om din opgave, før det bliver muligt at give en pris på dit nye tag.

Det er derfor en fordel at få en taglægger til at se nærmere på din opgave og dit nye tag, da du derigennem kan få et tilbud med en konkret pris på dit nye tag. På den måde opnår du både information om prisen på dit nye tag, og vil samtidig have en taglægger parat til at udføre opgaven.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Haslev

Vil du gerne have tilbud på et nyt tag i Haslev, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis tilbud på et nyt tag, samt flere andre gode fordele, herunder ikke mindst de billige tilbud du vil få, samt den økonomiske forsikring der medfølger i form af en entreprisegaranti.

Gratis tilbud på nyt tag – på 3byggetilbud.dk finder du en opgaveformularen, hvorfra du nemt og hurtigt kan indsende en opgavebeskrivelse. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du på under tre dage få tre gratis tilbud på et nyt tag i Haslev.

Billige tilbud på nyt tag – tilbuddene du modtager på et nyt tag i Haslev vil i tillæg til at være gratis, samtidig også ofte være meget billige og fordelagtige. Taglæggerne der afgiver tilbud på din opgave, ved nemlig de er i konkurrence med andre taglæggere, og vil derfor sænke deres priser og tilbyde andre fordele, for på den måde at kunne vinde din opgave.

Intet opsøgende arbejde – det eneste du skal gøre for at få dine gratis tilbud på et nyt tag i Haslev er, at benytte opgaveformularen til at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, som herefter vil finde taglæggere med tilbud på dit nye tag. Du slipper altså for selv at skulle bruge tid på, at finde frem til taglæggere med tilbud på et nyt tag i Haslev.

Økonomisk forsikring – der medfølger en entreprisegaranti så snart du accepterer et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk, og som yder økonomisk forsikring i tilfælde af, at dit nye tag bliver leveret med fejl og mangler.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Haslev