Stålaltan priser

Stålaltan priser – information om priser og fordele ved en stålaltan

Stål er det mest anvendte og populære materiale at opbygge altaner i, og det er først og fremmest på grund af den store kvalitet og holdbarhed, og at stål giver gode mulighederne for variation i farver, mønstre og designs. Stålaltaner er derfor nemme at tilpasse til enhver bygning.

Går du derfor med tanker eller planer om montering af en ny altan, så kan du med fordel læse videre her på siden, hvor du får en masse information om priser og fordele ved stålaltaner, så du kan få et bedre overblik over, om en stålaltan også er noget for dig.

Ønsker du allerede nu et tilbud med pris på montering af din nye stålaltan, så anbefaler vi at du får tre uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du få tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage – alt sammen helt gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Stålaltan pris

Stålaltan priser – hvad koster en stålaltan

Prisen på en stålaltan afhænger først og fremmest af typen af altan du skal have monteret, samt af opgavens omfang og sværhedsgrad. Det vil dertil også have betydning for den endelig pris hvilken håndværker du vælger, da de enkelte håndværkere vil tilbyde deres egne priser.

Pris på facadealtan i stål

Prisen på en facadealtan i stål vil alt afhængig af opgavens omfang og sværhedsgrad, samt håndværkerens priser for montering, ligge på i omegnen af 140.000 – 160.000 kr. inklsiv moms, for en facadealtan på 1,5 x 3 meter.

Pis på fransk altan i stål

Prisen på en fransk altan i stål er den billigste type stålaltan at få monteret. Der vil således kun være udgifter forbundet med altandøre og et mindre gelænder. For en almindelig fransk altan vil prisen være i omegnen af 40.000 – 80.000 kr. inklusiv moms.

Pris på spansk altan i stål

Prisen på en spansk altan er en anelse højere end en fransk altan, men væsenligt lavere end de almindelige facadealtaner. For en almindelige spansk altan i stål vil prisen være i omegnen af 50.000 – 100.000 kr. inklusiv moms.

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor kan være forbundet med usikkerhed. Ønsker du en rigtig pris på montering af din egen stålaltan, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af ny stålaltan hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du nemt og hurtigt få tre gratis og uforpligtende tilbud på montering af din nye stålaltan, da 3byggetilbud.dk påtager sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud inden for tre arbjedsdage. Du slipper altså for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din opgave.

Når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk vil du også opnå store økonomiske fordele på de tilbud du modtager. Det skyldes at håndværker ved de kæmper om at vinde din opgave med andre håndværkere, hvilket ofte får håndværkerne til at sænker priserne i deres tilbud for at vinde din opgave. Det er alt sammen til din klare økonomiske fordel.

Når du accepterer et af de tilbud du får på din opgave gennem 3byggetilbud.dk, så får du også en entreprisegaranti med på din opgave. Entreprisegarantien er din økonomiske sikring for et tilfredsstillende arbejde, og dækker ved fejl og mangler på opgaven på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en stålaltan

En stålaltan er som navnet antyder en altan der er opbygget i stål. Her vil det ofte være gelænderet og den generelle konstruktion der er opbygget i stål, mens at gulvet ofte vil være belagt i et komposit eller træmateriale.

Stål er et meget velegnet materiale at bygge altaner i, da stål for det første er et meget holdbart materiale, og da der næsten ingen vedligeholdelse er forbundet med stålaltaner. Derudover har stålaltaner også den fordel, at de passer ind i udtrykket på de fleste bygninger.

Man kan derfor nemt få øje på hvorfor stålaltaner er så populære, og vi anbefaler da også stålaltaner som et rigtig godt valg, hvis du selv går med tanker om at få monteret en ny altan. Ved særligt skrøbelig bygninger kan der dog være fordel i at benytte aluminium frem for stål. Du kan se mere om aluminiumsaltaner nedenfor.

Se mere om aluminiumsaltaner ved at klikke her.

Fordele ved en stålaltan

Der er mange gode fordele ved at vælge at få monteret en altan i stål, der blandet giver mulighed for altaner i mange forskellige former, farver og udtryk. Nedenfor finder du nogle af de største fordele ved stålaltaner.

 • Forholdsvist billigt materiale
 • Meget stærkt og holdbart materiale
 • Kræver stort set ingen vedligeholdelse
 • Fås i mange forskellige farver
 • Får i mange forskellige former, eksempelvis med runde eller kantede tremmer
 • Kan nemt tilpasses enhver bygnings udtryk

Stålaltan pris

Typer af stålaltaner

Stålaltaner kan monteres som flere forskellige typer altaner. I det følgende ser vi nærmere på nogle af de mest almindelige typer af altaner, herunder facadealtaner, tagaltaner, spanske altaner og franske altaner.

Facadealtaner

Facadealtaner er den mest almindelige form for altan, og er den som de fleste tænker på når de hører ordet altan. Facadealtaner er kendetegnet ved at være udbygninger på en bygnings facade, som giver et udendørs areal at opholde sig på af forskellige størrelse.

En facadealtan i stål er det klassiske valg, og er en velegnet løsning til enhver bygning. Der er derfor gode chancer for, at en stålaltan også vil passe glimrende på din egen bygning eller ejendom.

Facadealtaner er som beskrevet ovenfor, en af de dyrere typer altaner, hvilket skyldes det større arbejde der er forbundet med monteringen, sammenlignet med mindre typer altaner som spanske altaner og franske altaner. Til gengæld får du også en altan med meget mere plads, der giver muligheder for at nyde arealet med flere medlemmer af din familie og venner.

Se mere om facadealtaner ved at klikke her.

Tagaltaner

Tagaltaner henviser til altaner der er monteret i en bygnings tagkonstruktion. Der kan således både være tale om almindelige udbyggede altaner, samt de mindre spanske altaner og franske altaner. Afgørende er det blot at en tagaltan er monteret i en bygnings tagkonstruktion.

En tagaltan vil ofte være et meget flot tillæg til en bygning, hvilket både har klare visuelle fordele, men som samtidig mange gange vil have positiv indflydelse på værdiansættelsen af en bygning eller en ejendom.

Der er også andre fordele forbundet med tagaltaner, hvor det ikke mindst er fordelen ved en tagaltans beliggenhed, der ofte giver flere timer i solen i løbet af dagen, og de ofte bedre udsigter, der gør tagaltaner særligt populære.

Se mere om tagaltaner ved at klikke her.

Spanske altaner

Har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for at bygge ud med en almindelig altan, så kan det være du i stedet skal undersøge mulighederne for at få monteret en spansk altan. En spansk altan har i et meget mindre areal at opholde sig på, sammenlignet med de almindelige udbyggede altaner.

Med en spansk altan vil du derfor stadig have mulighed for at gå ud i den friske luft, om end at der er begrænsede muligheder for at flere kan opholde sig på altanen på samme tid, ligesom der ofte heller ikke vil være plads til stole og borde og andre ting.

Se mere om spanske altaner ved at klikke her.

Franske altaner

Ved franske altaner får du slet ingen altan eller afsats at træde ud på, eller opholde dig på, da en fransk altan udelukkende vil bestå af altandøre, der altid åbner indad, samt et gelænder der er sat op for at forhindre nedstyrtninger. Man kan derfor nærmest sige at en fransk altan ikke er en egentlig altan, da der ikke er en udbygning at træde ud på.

Franske altaner ses derfor ofte på bygninger er af den ene eller anden årsag, vil være begrænset i forhold til at kunne udbygge med almindelige eller spanske altaner. Det kan eksempelvis være fordi der skal vises respekt for underboens lysindfald, der ikke må reduceres med mere end 10%.

Er formålet med altanen blot at give bedre lysindfald og indeklima, så er en fransk altan den klart billigste løsning. Der kan derfor være flere grunde til at en fransk altan er det bedste valg af altan, der blandt andet hænger sammen med de store økonomiske fordele ved en fransk altan.

Se mere om franske altaner ved at klikke her.

Stålaltan pris

Stålaltaner kan tilpasses enhver bygning

En af de store og klare fordele ved stålaltaner er den store alsidighed ved stål, der gør det muligt at farve og lakere, og forme i forskellige udtryk som eksempelvis runde eller kantede tremmer, eller i større plader af stål der giver bedre læ for vejrforholdene.

Det gør at stålaltaner har meget nemt ved at blive tilpasset enhver bygning, hvilket er en meget klar fordel. Der vil ofte være specifikke krav forbundet med det visuelle udtryk på altaner der vender ud mod vejen, og her vil stålaltaner kunne tilpasses ethvert krav.

Men stålaltan er du derfor sikret et flot resultat, uanset hvilket udtryk din bygning eller ejendom har, eller hvilke krav og regler der måtte gælde vedrørende montering af altaner på din bygning eller ejendom.

Dette er blot en af de mange gode fordele ved stålaltaner, og samtidig en af de store grunde og årsager til stålaltaners store popularitet. Sammenholdt med den store kvalitet og holdbarhed ved stålaltaner, samt den meget nemme vedligeholdelse, gør stål til et af de bedste materialer at opbygge altaner i.

Kan du selv stå for montering af en stålaltan

Om du skal kan stå for montering af en stålaltan afhænger først og fremmest af, hvilken type altan du skal montere. Er der tale om de mindre typer altaner som spanske altaner og franske altaner, så kan du med lidt viden og erfaring godt selv stå for monteringen.

Ved de større altaner som facadealtaner og større tagaltaner, så bør du dog overlade arbejdet til en professionel. Det skyldes nemlig at der stilles krav til opbygningen af altanerne, der skal opbygges sikkert og forsvarligt, så der ikke opstår risiko for sammenstyrtninger og nedstyrtninger.

Vil du gerne have til tilbud på monteringen af din nye altan, så anbefaler vi at du får tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk. Det er nemt og hurtigt at få dine tre tilbud, og det er som sagt helt gratis og uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Det er helt gratis, nemt og hurtigt at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, der herefter vil påtage sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper dermed for alt besværet ved selv at skulle finde en håndværker med tilbud på din opgave.

I tillæg til alt den tid og besvær du sparer ved at lade 3byggetilbud.dk om at finde håndværkerne med tilbud på din opgave, vil du derudover drage stor fordel af, at håndværkerne der afgiver tilbud på din opgave vil være i konkurrence med hinanden, om at vinde din opgave, og vil derfor ofte sænke deres priser og tilbyde flere andre gode fordele. Alt sammen til din store økonomiske fordel.

Du får også en entreprisegaranti med på opgaven der dækker ved fejl og mangler. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikring for et tilfredsstillende og veludført arbejde, og dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 1. Det er gratis at indsende en opgavebeskrivelse
 2. Du modtager tre uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
 3. Du skal ikke selv bruge tid på opsøgende arbejde med at finde tilbud på din opgave
 4. De tilbud du modtager er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 5. Der medfølger en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk