Nyt tag Nordjylland

Nyt tag Nordjylland

Her på siden får du viden om hvor du finder de bedste tilbud på et nyt tag i Nordjylland, og hvor meget du må påregne at betale for dit nye tag. Går du derfor med tanker om at få et nyt tag, eller vil du gerne have et tilbud på dit nye tag i Nordjylland, så kan du med fordel læse med videre her på siden.

Det er også muligt for dig at få tilbud på dit nye tag i Nordjylland allerede nu, da du ved at indsende en opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, kan få tre helt gratis tilbud på dit nye tag i Nordjylland, og hvor du samtidig slipper for selv at skulle stå for det opsøgende arbejde.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Nordjylland

Nyt tag Nordjylland

Nyt tag pris

Uden først at vide mere om opgaven er det svært at sige noget om, hvad prisen vil være på et nyt tag. Der er således flere faktorer der vil spille ind på prisen, herunder tagets størrelse, typen af tagbelægning, opgavens omfang, samt af flere andre faktorer.

Afhængig af ovenstående og andre faktorer vil et nyt tag koste fra 75.000 kr. og op til 300.000 kr. hvis der tages udgangspunkt i et tag på ca. 100 m2. Prisen inkluderer moms, materialer, samt udgifter forbundet med en taglæggers arbejdskraft.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Ovenstående priser er vejledende, og kan derfor ikke sige noget præcist om prisen på dit eget nye tag. Der er som sagt mange faktorer der spiller ind på prisen, hvorfor det er nødvendigt, først at skulle vide mere om din opgave på forhånd, før det bliver muligt at sige noget om en konkret pris.

Vi anbefaler at du får en taglægger til at se nærmere på din opgave, såfremt du ønsker at få en mere reel og præcis pris på dit nye tag. Ved at få en taglægger til at se nærmere på din opgave, kan du få et tilbud med pris på dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Nordjylland

Skal du have et nyt tag i Nordjylland og leder du i den forbindelse efter en taglægger, så anbefaler vi at du får dine tilbud hos 3byggetilbud.dk, der tilbyder at du kan få tre helt gratis tilbud, og helt uden at du selv skal bruge tid og besvær på det opsøgende arbejde.

Gratis – de tilbud du vil få ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk er helt gratis, og alt du skal gøre for at få dem er, at beskrive og indsende din opgave via opgaveformularen på siden. Herefter modtager du dine gratis tilbud inden for tre dage.

Nemt – det er hurtigt og nemt at benytte opgaveformularen på 3byggetilbud.dk til at indsende din opgavebeskrivelse, og få tre gratis tilbud på et nyt tag i Nordjylland. Du skal dermed ikke selv bruge tid og besvær på, selv at finde frem til taglæggere med tilbud på din opgave.

Billigt – en stor fordel ved de tilbud du vil få gennem 3byggetilbud.dk er, at tilbuddene ofte vil være billigere end de tilbud, du ellers ville kunne få andre steder. De billige priser hænger sammen med, at der er stor konkurrence om at vinde din opgave, og at taglæggerne derfor ofte vil sænke deres priser.

Forsikret – du vil være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti, hvis du accepterer et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien dækker økonomisk hvis dit nye tag leveres med fejl og mangler.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Nordjylland

hOV, STOP, VENT!

De 1,5 minut det tager dig er givet virkelig godt ud.