Nyt tag Roskilde

Nyt tag Roskilde

Her på siden giver vi dig brugbar information om et nyt tag i Roskilde, herunder hvad det koster at få lagt et nyt tag, og hvor du finder frem til de bedste tilbud på et nyt tag i Roskilde. Vil du derfor gerne vide mere om prisen på et nyt tag, eller have et tilbud af en taglægger, så kan du med fordel læse med videre her på siden.

Du finder de bedste og billigste tilbud på et nyt tag i Roskilde ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, og hvor du som det eneste skal indsende en opgavebeskrivelse, hvorefter du vil modtage dine gratis tilbud på et nyt tag i Roskilde.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Roskilde

Nyt tag Roskilde

Nyt tag pris

Før at det er muligt at sige noget om hvad et nyt tag koster, er det nødvendigt først at have en større viden om opgaven, da der er mange forskellige faktorer der vil have betydning for prisen. Her vil det ikke mindst være opgavens omfang, tagets størrelse, samt typen af tagbelægning, der vil have en afgørende betydning for prisen på et nyt tag.

Et nyt tag koster fra 75.000 kr. og op til 300.000 kr. inklusiv moms, materialer og udgifter til en taglægger, hvis der tages udgangspunkt i et tag på omkring 100 m2. Den store prisforskel på et nyt tag kommer på baggrund af, at dit valg af tagbelægning har stor betydning for den endelige pris.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Du bør være opmærksom på at ovenstående priser ikke kan sige noget præcist, om hvad prisen vil være på dit eget nye tag. Som nævnt ovenfor er der mange faktorer der har betydning for den endelige pris, og hvorfor det er nødvendigt at have et større kendskab til din opgave, før det bliver muligt at sige noget om en konkret pris.

Ønsker du en reel pris på dit nye tag, så anbefaler vi at du får en taglægger til at kigge på din opgave med dit nye tag, for efterfølgende at få et tilbud med pris på dit nye tag. På den måde får du både en reel og konkret pris på dit nye tag, samt tilbud fra en taglægger der kan lægge dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Roskilde

Du kan få tre gratis tilbud på et nyt tag i Roskilde, hvis du vælger at få dine tilbud hos 3byggetilbud.dk. I tillæg til de gratis tilbud, er der flere andre gode fordele forbundet med 3byggetilbud.dk, hvor du ikke mindst vil modtage meget fordelagtige tilbud.

Gratis og uforpligtende tilbud – når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk, får du tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag i Roskilde. Det eneste du skal gøre for at få dine tilbud er, at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine gratis tilbud på et nyt tag i Roskilde, inden der er gået tre arbejdsdage.

Billige og fordelagtige tilbud – der er stor fordel i de tilbud du vil modtage gennem 3byggetilbud.dk, der ofte vil være både billigere og mere fordelagtige, sammenlignet med tilbud du ville kunne få andre steder. Det skyldes at taglæggerne kæmper om at vinde din opgave, og vil som følge deraf, ofte tilbyde lavere priser og andre gode fordele.

Nemt at få dine tilbud – du skal blot indsende en beskrivelse af din opgave via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil modtage tre gratis tilbud på et nyt tag i Roskilde inden for kun tre dage. Du skal altså ikke selv bruge tid på, at lede efter taglæggere med tilbud på din opgave.

Økonomisk forsikret med entreprisegaranti – der medfølger en entreprisegaranti på din opgave, hvis du vælger at accepterer et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien er en økonomisk forsikring, der dækker i tilfælde af, at dit nye tag leveres med fejl og mangler.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Roskilde