Nyt tag Sjælland

Nyt tag Sjælland – information om priser på nyt tag på Sjælland

Skal du have lagt et nyt tag på Sjælland, så kan du her på siden finde en masse råd og vejledning, til hvordan du nemmest og bedst finder frem til den helt rigtige taglægger, med et tilbud på nyt tag på Sjælland.

Derudover ser vi også nærmere på nogle af de mest populære tagtyper, herunder deres priser og fordele, samt en masse andet brugbar viden og information.

Ønsker du allerede nu et tilbud på din opgave, så kan du hurtigt og nemt finde en taglægger på Sjælland, ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Når du indsender en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, vil du inden for tre arbejdsdage modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på dit nye tag.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Sjælland hos 3byggetilbud.dk

Nyt tag Sjælland

Pris på nyt tag Sjælland – hvad koster et nyt tag på Sjælland

Prisen på et nyt tag afhænger af mange forskellige faktorer, hvor det ikke mindst vil være afgørende for prisen hvilken tagtype du vælger, hvor stort taget er, samt mange andre faktorer der vil have indflydelse på den endelige pris. Alt afhængig af de foregående faktorer, samt andre, så vil prisen på et nyt tag ligge i omegnen af 500 – 2.500 kr. pr. m2.

Bemærk at ovenstående priser er udtryk for vejledende priser på markedet for et nyt tag på Sjælland, og at du kan få en mere reel og rigtig pris på lige præcis dit nyt tag, ved at få et tilbud på at få lagt dit nye tag.

Du får nemmest et tilbud på et nyt tag på Sjælland, ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du inden for tre arbejdsdage kan modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag af taglæggere på Sjælland.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Sjælland hos 3byggetilbud.dk

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Sjælland hos 3byggetilbud.dk

Det er nemt og gratis at benytte dig af opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, hvor du hurtigt kan indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, hvorefter du vil modtage tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage. Du slipper dermed for alt besværet, ved selv at skulle finde frem til en taglægger med tilbud på din opgave.

Når du modtager dine tre uforpligtende tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil du ofte opleve at de tilbud du modtager vil være meget prisvenlige. Det skyldes den store konkurrence håndværker imellem, der alle kæmper indbyrdes om at vinde din opgave. Det er til klar fordel for dig, da det ofte vil medføre at håndværkerne sænker priserne og vil tilbyde mange gode fordele, i de tilbud de afgiver på din opgave.

Du opnår også den store økonomiske fordel, at når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil du være økonomisk sikret med den medfølgende entreprisegaranti. Den økonomiske sikring består i, at entreprisegarantien vil dække i tilfælde af fejl og mangler på din opgave, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Du kan helt gratis indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
 • Det er nemt og hurtigt at indsende din opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
 • Du slipper for en masse besvær da du ikke selv skal lede efter dine tilbud
 • Tilbuddene du vil få er ofte meget fordelagtige på deres priser og fordele
 • Tilbuddene du vil få er uforpligtende og det koster dermed ikke noget at takke nej
 • Økonomisk sikring i tilfælde af fejl og mangler med den medfølgende entreprisegaranti

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Sjælland hos 3byggetilbud.dk

Renovering eller udskiftning med nyt tag

Inden du går i gang med at udskifte dit tag, så kan det være en god ide først at undersøge, om der kan være mulighed for at nøjes med en renovering. Kan du nøjes med en renovering eller reparation af dit tag, kan du nemlig spare mange penge ved ikke at udskifte hele taget.

Er der begyndt at opstå særlig slem slitage eller skader på dit tag, så bør du dog kraftigt overveje at udskifte hele taget. Ved stor slitage og skader på dit tag, kan det nemlig tyde på en gennemgående slitage på hele taget, hvor taget eksempelvis er blevet utæt. Det kan dog være svært at vurdere for det utrænede øje.

Er du i tvivl om hvorvidt dit eget tag trænger til en udskiftning, eller om du kan nøjes med en renovering eller reparation af taget, kan du med fordel forhøre dig hos en fagmand eller en taglægger, der kan komme ud og besigtige dit tag, og komme med råd og anbefalinger, samt afklare om der er behov for en udskiftning af taget, eller blot en renovering eller reparation.

Nyt tag Sjælland

Hvilken tagtype skal du vælge til dit nye tag

Når du skal have lagt nyt tag er det første du skal tage stilling, hvilken type tagbelægning du gerne vil have på dit tag. Vi kigger nærmere på nogle af de mest populære og almindeligt anvendte typer af tagbelægninger.

Vi kigger blandt andet på fordelene ved de enkelte typer tagbelægninger, da der kan være bestemte fordele og ulemper ved de enkelte typer tagbelægninger, der gør at nogle tagbelægninger vil være mere velegnet til dit nye tag end andre.

Nyt tegltag

Tegltag er et af de mest almindeligt forekommende tagbelægninger vi har i Danmark, hvor det især er de klassiske røde tegl der præger bybillederne. Tegl fås i flere farver og former, hvilke giver en god variation i tagbelægninger med. Med et tegltag får du derudover et meget stærkt og holdbart tag med en levetid på op over 75 år, som uden problemer kan klare og modstå alle de danske vejrforhold.

Bemærk at tegltage er tunge tagbelægninger og at det derfor vil være nødvendigt, at den underliggende og understøttende tagbelægning er stærk nok til at bære tegltaget. Dertil vil tagbelægninger i tegl ikke af sig selv være vandfaste, og det kan derfor være nødvendigt med en understrygning. Vi anbefaler også et undertag til din tagbelægning med tegl, der på trods af ikke at være et krav, kan vise sig at være en rigtig gode ide.

Se mere om nyt tegltag ved at klikke her.

Nyt tagpaptag

Tagpap er et andet meget populært valg af materiale til de danske tagbelægninger, hvilket ikke mindst skyldes den store slidstyrke og alsidig, og at tagpap er en forholdsvis nem tagbelægning. Tagpap er et let materiale og går derfor som en let tagbelægning, hvilket gør tagpap velegnet til mindre bygninger som skure, carporte og andre tilbygning.

Tagpap kan dog med fordel også benyttes på almindelige huse og større bygninger. Da tagpap er et let og formbart materiale, gør den store alsidighed ved tagpap, at tagpap kan benyttes på stort set alle bygningsudformninger og typer.

Det gælder ikke mindst ved flade tage hvor tagpap mere eller mindre, er den eneste type tagbelægning der kan benyttes. Ønsker du derfor et nyt fladt tag, så er tagpap det oplagte valg. Et fladt tag giver mulighed for et grønt tag, der i samspil med en tagterrasse kan være en fantastisk tilføje til din bolig.

Se mere om nyt tagpaptag ved at klikke her.

Nyt eternittag

Eternittag er også et meget populært valg af tagbelægning, hvilket både skyldes at eternittag er helt vandfast, er forholdsvist billigt og nemt at montere, og eternit er et slidstærkt og holdbart materiale, der uden problemer kan modstå alle danske vejrforhold.

Eternit fås i flere forskellige former og udtryk, så der er god mulighed for at variere din tagbelægning med et eternittag. Da eternittage er helt vandfaste kan eternit med fordel benyttes på tage med lav hældning. Er taget helt fladt bør du dog i stedet anvende tagpap.

Se mere om nyt eternittag ved at klikke her.

Nyt ståltag

Ønsker du et meget holdbart, stærkt, let og vandfast materiale, der samtidig giver mulighed for flere forskellige farver, former, mønstre og designs i din tagbelægning, så er et ståltag en tagbelægning du helt klart bør se nærmere på.

Med et ståltag får du derudover et tag med en lang levetid, og et tag der nærmest ikke kræver vedligeholdelse, og som med lethed klarer alle de danske vejrforhold.

Grundet vandfastheden ved ståltage, vil det heller ikke være nødvendigt med undertag. Et ståltag har derudover den særlige fordel, at ståltage kan lægges som et tag-på-tag løsning, det vil sige, et nyt tag ovenpå det gamle tag. Der kan være store økonomiske besparelser at hente ved en tag-på-tag løsning, da du undgår udgifter til at skulle rive det gamle tag ned.

Se mere om nyt ståltag ved at klikke her.

Nyt skifertag

Du kan vælge skifertage i to overordnede forskellige typer skifer, enten den naturlige skifer, naturskifer, eller den kunstige skifer, eternitskifer. Der er klar forskel på de to, da naturskifer er sten der skæres direkte fra en klippe, mens eternit er en syntetisk og kunstigt materiale.

Ved naturskifer opnår du den klart bedste styrke, holdbarhed og levetid i dit skifertag. Da naturskifer er et naturligt materiale, så er naturskifer samtidig den klart bedste miljømæssige løsningen, sammenlignet med skifertage i eternitskifer. Et skifertag kan have en levetid på helt op over 100 år.

Skifertag vil naturligt komme i en sort eller blågrå farve, men der er mulighed for flere andre farver, eksempelvis rød og grøn. Farven afhænger ikke mindst af hvor i verden at den skifer der benyttes er fra.

Se mere om nyt skifertag ved at klikke her.

Nyt solcelletag

De fleste kender nok til solcelletage, der historisk har været kendetegnet ved, at solcellerne vil blive monteret i store paneler, ovenpå den eksisterende tagbelægning. Det kan hurtigt give et lidt klodset og uskønt udtryk på taget og din bolig.

Nu er det dog blevet muligt at få de såkaldte integrerede solcelletage i Danmark, hvor hele tagbelægningen er lagt i solceller. Der er altså, som navnet antyder, integreret solceller i selve de plader, som tagbelægningen lægges med. Det giver et meget mere nedtonet og strømlinet udtryk, hvilket passer perfekt ind i den danske tanke om minimalisme.

Et integreret solcelletag er en meget god investering på sigt, og vil have tjent sig selv ind via besparelser på varme- og elregningen på godt og vel 30 år. Dertil vil så komme den store merværdi i din bolig, af at have en tagbelægning med et integreret solcelletag.

Se mere om nyt solcelletag ved at klikke her.

Vær opmærksom på krav om efterisolering ved nye tagbelægninger

Vær opmærksom på at der i Bygningsreglementet gælder særlige regler og krav om, at du i forbindelse med udskiftning, renovering eller andet større arbejde i dit tag og tagkonstruktion, skal efterisolere dit tag, såfremt isoleringen ikke lever op til de gældende standarder.

Det gælder dog kun hvis investeringen er rentabel, det vil sige, at investering vil betale sig selv ind over tid. Det afgørende i den forbindelse er, at taget kan betale sig selv ind inden for et fastsat antal år. Du kan se mere om reglerne for efterisolering af dit tag i Bygningsreglementet.

Nyt tag Sjælland

Nyt tag Sjælland – få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag af taglæggere på Sjælland

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk kan du hurtigt og nemt finde frem til en taglægger på Sjælland. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave via kontaktformularen på 3byggetilbud.dk, og så vil du inden for tre arbejdsdage modtage dine tre uforpligtende tilbud fra taglæggere på Sjælland.

Du opnår dermed første og fremmest den store fordel ved at benytte 3byggetilbud.dk, at du vil spare en masse tid og besvær, da du ikke selv skal stå for det opsøgende arbejde med at finde en taglægger med tilbud på dit nye tag.

Dertil vil du opnå klare økonomiske fordele, som blandt andet hænger sammen med de meget prisvenlige tilbud du vil få gennem 3byggetilbud.dk. Det skyldes den store konkurrence om at vinde din opgave, der ofte vil få taglæggerne til at sænke deres priser, og samtidig tilbyde mange andre gode fordele i de tilbud de afgiver.

Der vil også være den store fordel forbundet med 3byggetilbud.dk, at der medfølger en entreprisegaranti på din opgave der dækker i tilfælde af fejl og mangler. Entreprisegarantien er din sikkerhed for en tilfredsstillende levering af din opgave, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv. Som du kan se er der mange gode grunde til at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde din næste taglægger på Sjælland.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave via 3byggetilbud.dk
 • Du modtager tre uforpligtende tilbud så snart din opgavebeskrivelse er modtaget
 • Du slipper for en masse besvær ved det opsøgende arbejde
 • De tilbud du modtager er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 • Du er økonomisk sikret mod fejl og mangler med den medfølgende entreprisegaranti

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag på Sjælland hos 3byggetilbud.dk