Tagaltan pris

Pris på tagaltan – information om priser og fordele ved en tagaltan

En tagaltan er en fantastisk tilføjelse til din bolig, og kan fungerer som et fantastisk opholdssted for familie og venner når vejret tillader det. På en tagaltan kan man således nyde solen dagen lang, samtidig med at en tagaltan giver et bedre lysindfald og indeklima.

Går du selv med tanker om at få monteret en tagaltan på din bolig, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder en masse brugbar information om priser og fordele ved tagaltaner.

Ønsker du allerede på nuværende tidspunkt et tilbud med pris på en ny tagaltan, så kan du med fordel få tre gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud på en ny tagaltan inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Pris på tagaltan

En tagaltan er bestemt ikke nogen billig investering, så det er vigtigt du finder den helt rigtige håndværker til din opgave, så du er sikker på at få et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Afhængig af de enkelte håndværkeres priser, indkøb af materialer og opgavens omfang m.m. vil prisen på montering af en tagaltan være i omegnen af 150.000 kr. inklusiv moms, og med en størrelse på 1,5 x 3 meter. Prisen kan dog svinge meget, alt afhængig af projektet.

Ønsker du en mere reel pris på din tagaltan, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du tre gratis og uforpligtende tilbud på en ny tagaltan. Alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du modtage dine tre gratis og uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Tagaltan pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på montering af ny tagaltan hos 3byggetilbud.dk

Du kan indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk helt gratis, hvorefter du vil modtage tre uforpligtende tilbud på din opgave. Du slipper altså for al besværet ved selv at skulle finde en håndværker, da 3byggetilbud.dk påtager sig ansvaret med at finde tre håndværkere med tilbud inden for tre arbejdsdage.

Udover at spare en masse besvær væk så får du også flere gode økonomiske fordele med, herunder de meget fordelagtige tilbud, der ofte vil være meget prisvenlige. Det skyldes at håndværkerne kæmper indbyrdes med hinanden om at vinde din opgave, og vil som resultat deraf ofte sænke priserne i deres tilbud.

Når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk vil du også få en entreprisegaranti med på din opgave, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på opgaven. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikring for, at du får leveret et tilfredsstillende og holdbart resultat, og dækker på op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Få tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk:

 • Det er gratis at indsende en beskrivelse af din opgave
 • Du slipper for besværet med selv at finde en håndværker
 • Modtag tre uforpligtende tilbud inden for tre arbejdsdage
 • Fordelagtige priser på de tilbud du modtager
 • Entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Hvad er en tagaltan

En tagaltan er som navnet antyder en altan der er monteret på en bygnings tagkonstruktion. En tagaltan adskiller sig derfor ikke meget fra en facadealtan, andet end at de er monteret forskellige steder på bygningen.

Der opnås derfor mange af de samme fordele ved en tagaltan som ved en facadealtan, men en tagaltan har derudover ofte den fordel, at den vil være placeret i solens stråler i flere timer i løbet af dagen, sammenlignet med facadealtaner.

Der er dog også mulighed for at få monteret en tagaltan som både en fransk altan og en spansk altan, det afgørende er således bare, at altanen monteres i en bygnings tagkonstruktion.

Det er også værd at nævne at en tagaltan ofte vil have større visuel effekt på en bygning eller ejendom, og har derfor mulighed for at have en større indvirkning i værdiansættelsen af en bygning eller en ejendom. Det kan eksempelvis betyde at der kan opnås en større salgsværdi af bygningen eller ejendommen.

Fordele ved en tagaltan

Der er flere gode fordele ved en tagaltan, hvor vi allerede har været inde på den forbedrede mulighed for ophold i solens stråler, og det større potentiale for et større afkast i værdien af en bygning eller ejendom, men der er også andre fordele forbundet ved en tagaltan. I det følgende har vi angivet nogle af de største fordele ved en tagaltan.

 • Optimal beliggenhed: En tagaltan vil via sin beliggenhed i tagkonstruktion have optimale forhold, når det kommer til at give mulighed for ophold i solens stråler. Der vil ofte også være en bedre udsigt forbundet med en tagaltan, sammenlignet med de underliggende facadealtaner.
 • Opholdssted for familie og venner: En tagaltan har først og fremmest til formål at være et opholdssted, hvor man kan mødes og hygge med familie og venner.
 • Bedre lysindfald og indeklima: Med en facadealtan opnår du et forbedret lysindfald i dit hjem, samtidig med at de åbne altandøre vil sikre en bedre udluftning og indeklima.
 • Værdistigninger på din bolig: Der kan være fine gevinster at hente i værdien på din bolig, hvis du vælger at få monteret en tagaltan. En tagaltan er nemlig ofte et meget flot tillæg til en bygning, og vil ofte være med til at presse prisen op på en ejendom.

Typer af tagaltaner

En tagaltan kan tage form er flere forskellige typer af altaner, herunder almindelige altaner, franske altaner og spanske altaner.

Almindelige altaner

Med almindelige altaner forstås de altaner der giver mulighed for, og plads til, at der kan indrettes med møbler og at flere personer på en gang kan tage ophold. Er pladsen på altanen være meget begrænset, så vil der i stedet være tale om en spansk altan.

Almindelige altaner forbindes ofte med facadealtaner, men kan altså også anvendes som tagaltaner, og i sådanne tilfælde ikke længere en facadealtan. Hvad selve altanen angår er udtrykket dog meget det samme, og det tjener derfor et praktisk formål at sammenflette de to.

Se mere om facadealtaner ved at klikke her.

Spansk altan

Ved en spansk altan er der meget mindre plads at opholde sig på, sammenlignet med de almindelige altaner. Der vil ofte kun være plads til at man lige kan træde ud, eller maksimalt en lille taburet eller bord.

Se mere om spanske altaner ved at klikke her.

Fransk altan

En fransk altan henviser til de altaner hvor der slet ikke er et altangulv eller afsats at gå ud på, og hvor der blot er opført altandøre der åbner indad, samt et gelænder for at forhindre nedstyrtninger.

Se mere om franske altaner ved at klikke her.

Kan du selv montere en tagaltan

Hvor stor og besværlig en opgave monteringen af en tagaltan er, afhænger først og fremmest af hvilken type altan der er tale om. Ved franske og spanske altaner er sværhedsgraden mindre, end hvad tilfældet er ved de almindelige og større typer af altaner.

Vi anbefaler dog til enhver til at du lader en professionel om monteringen af din nye altan, da du på den måde er bedst sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat. Du finder nemmest en professionel håndværker gennem 3byggetilbud.dk, hvor du kan få tre uforpligtende tilbud på din opgave, alt sammen helt ganske gratis.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk

Tagaltan pris

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du helt gratis få tre uforpligtende tilbud på din opgave inden for tre arbejdsdage. Du slipper dermed for alt besværet, ved selv at skulle finde en håndværker med et tilbud på din opgaven.

Derudover opnår du den klare økonomiske fordel gennem 3byggetilbud.dk, at de tilbud du modtager som oftest vil være meget prisvenlige. Det skyldes at håndværkerne ved de er i konkurrence med andre håndværkere om at vinde din opgave, hvilket ofte vil resultere i lavere priser og andre gode fordele.

Der medfølger også en entreprisegaranti på din opgave, når du accepterer et tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien er en klar økonomisk fordel, da den dækker ved fejl og mangler på din opgave. Der dækkes på fejl og mangler op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk:

 1. Det er gratis at indsende en opgavebeskrivelse
 2. Du modtager tre uforpligtende tilbud på kun tre arbejdsdage
 3. Du skal ikke selv bruge tid på opsøgende arbejde med at finde tilbud på din opgave
 4. De tilbud du modtager er ofte meget prisvenlige og fordelagtige
 5. Der medfølger en entreprisegaranti der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave hos 3byggetilbud.dk