Nyt tag Svendborg

Nyt tag Svendborg

Her på siden viser vi dig hvor og hvordan du finder de bedste tilbud på et nyt tag i Svendborg, og hvor du samtidig finder information om, hvad prisen er på at få lagt et nyt tag. Du kan derfor med fordel læse med videre her på siden, hvis du ønsker at vide mere om priser, eller ønsker at få tilbud på dit nye tag i Svendborg.

Du får de bedste og billigste tilbud på et nyt tag i Svendborg, hvis du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk, og hvor du som det eneste blot skal indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine gratis tilbud inden for kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Svendborg

Nyt tag Svendborg

Nyt tag pris

Før det er muligt at sige noget konkret om hvad et nyt tag koster, er det nødvendigt på forhånd at have et større kendskab til opgaven, herunder hvor stort taget er, hvilken type af tagbelægning der ønskes, samt af opgavens generelle omfang og kompleksitet.

Det er nemmere at sige noget konkret om prisen på et nyt tag, ved at tage udgangspunkt i et nyt tag på 100 m2. Prisen på et nyt tag på 100 m2 kan svinge meget, da der er stor forskel på prisen på de enkelte typer af tagbelægninger, men vil som regel koste fra 75.000 kr. for de billigste tagbelægninger, og op til 300.000 kr. for de dyrere tagbelægninger.

Pris på et nyt tag på 100 m2:

  • Eternittag: 75.000 – 150.000 kr.
  • Tagpaptag: 75.000  – 150.000 kr.
  • Tegltag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Ståltag: 100.000 – 150.000 kr.
  • Zinktag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Skifertag: 150.000 – 200.000 kr.
  • Solcelletag: 250.000 – 300.000 kr.

Da ovenstående priser er vejledende kan de ikke sige noget konkret, om hvad prisen vil være på lige netop dit nye tag. Som nævnt ovenfor vil det være nødvendigt på forhånd at vide mere om din opgave, før det bliver muligt at sige noget om prisen på dit nye tag.

Vi anbefaler at du får en taglægger til at se nærmere på din opgave med dit nye tag, såfremt du ønsker at få en mere reel og konkret pris på dit nye tag. Ved at få en taglægger til at se nærmere på din opgave, kan du få et tilbud med pris på dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Svendborg

Ønsker du tilbud på et nyt tag i Svendborg anbefaler vi 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis og uforpligtende tilbud, og hvor du samtidig vil opnå flere gode fordele såsom prisvenlige tilbud, medfølgende entreprisegaranti, og at du slipper for det opsøgende arbejde.

Gratis og billige tilbud – ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk vil du først og fremmest have stor fordel, af de både gratis og billige tilbud du vil få. Taglæggerne der afgiver tilbud på din opgave ved, at de kæmper med andre taglæggere, og vil derfor ofte sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele, i de tilbud de vil afgive på dit nye tag.

Nemt og hurtigt – for at få dine gratis og billige tilbud på et nyt tag i Svendborg, skal du blot indsende en beskrivelse af din opgave og det tag du ønsker, og så vil du få dine tilbud på under tre dage. Efter at have modtaget din opgavebeskrivelse, vil 3byggetilbud.dk finde tre taglæggere med tilbud på din opgave, og du slipper altså også for, selv at skulle bruge tid på at finde frem til dine tilbud.

Entreprisegaranti medfølger – der medfølger en entreprisegaranti på din opgave, hvilket betyder at du vil være økonomisk forsikret, hvis dit nyt tag leveres med fejl og mangler. Entreprisegarantien er dermed din økonomisk sikring for, at du ender med at modtage et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag Svendborg