Beskyt alle dele af dit hus

Beskyt alle dele af dit hus

Kviste pris

Som husejer er der meget, som man skal holde styr på. Det er vigtigt, at du beskytter alle dele af din bolig, så du undgår trælse skader og unødvendigt slid.

Her kan du læse mere om gode forholdsregler, som du kan tage, for bedst at beskytte dit hus.

Er der tegn på skadedyr?

Så er det vigtigt, at du ringer til professionelle med det samme. Det kan være firmaer som Den Røde Myre, som hurtigt og effektivt kan bekæmpe de fleste former for skadedyr. Det kan være myrer, men det kan også være rotter, insekter og andet træls, som både kan være skadeligt for mennesker og hus.

Taget er alfa og omega

Er der tegn på skader på dit tag, så er det vigtigt, at du tager dig af det. Hvis der er skader på taget, så kan vind, vejr og dyr skade resten af huset. Mange tagskader stammer fra alger. Kan du derfor se, at der er alger på taget, så ring efter en, som kan fjerne dem for dig. Det kræver det rette udstyr og sikkerhedsudstyr, så det er bedst overladt til de professionelle.

De kan rense taget og fjerne algerne, og så kan de endda imprægnere taget, så det tager længere tid, før alger igen kan gro og sætte sig fast.

Når algerne fjernes, så opdager de også eventuelle huller og andre skader, så du kan få dem repareret, så hurtigt som muligt, så resten af huset ikke skades yderligere.

Inde og ude

Som husejer skal du have styr på det hele – både inde og ude. Ude er det tit facaden, som kan trænge til en kærlig hånd.

Inde kan det være gamle gulve, utætte rør om meget andet.

Et sted i midten finder du vinduer, som ofte er gamle og utætte. Det giver træk og en højere varmeregning, så det kan også betale sig at få de skiftet. Moderne rude kan holde bedre på varmen, så her sparer du hurtigt på varmeregningen. Det er også rart at slippe for træk, og det beskytter desuden din bolig for irriterende fugtskader, som kan være skadelige for huset, men de kan også føre til skimmel, som er skadeligt for beboerne. Hold derfor altid øje med gamle vinduer og tegn på fugtskader i dit hjem.

hOV, STOP, VENT!

De 1,5 minut det tager dig er givet virkelig godt ud.